Jaučio liežuvis

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Jaučio liežuvis“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Jaučio liežuvis“.

Receptas. Jaučio liežuvio užkanda

INGREDIENTAI: 300 gramų jautienos liežuvio (virtas) 3 valgomieji šaukštai majonezo 100 gramų konservuotų žirnelių PARUOŠIMO BŪDAS: Ši užkandėlė labai tinka prie raudono vyno taurės ar šalto alaus su kepta duonyte! Liežuvį supjaustykime, įdekime žirnelių ir šalia majonezo. Jei norite, galite padaryti salotas, tuomet liežuvį pjaustykite kubeliais.
2022-03-02

Receptas. Avokado salotos su liežuviu

INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų (nedideli) 1 vienetas avokadų 2 vienetai bazilikų (šakelės) šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1 vienetas jautienos liežuvio (virtas) šiek tiek alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Avokadą supjaustyti kubeliais, agurkus ir virtą jaučio liežuvį šiaudeliais. Du valgomuosius šaukštus citrinos sulčių sumaišyti su alyvuogių aliejumi, druska bei pipirais.
2022-02-25

Receptas. Liežuvis kaparėlių padaže

INGREDIENTAI: 1 vienetas laurų lapų 1 vienetas morkų 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (prancūziškos) 1 vienetas svogūnų 1 kilogramas jautienos liežuvio 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų 150 gramų pieno 50 gramų grietinėlės 600 gramų sultinio (jautienos, padažui) 10 vienetų baltųjų pipirų 4 valgomieji šaukštai kaparėlių PARUOŠIMO BŪDAS: Užpilti liežuvį vandeniu, kad liežuvis būtų pilnai užpiltas.
2022-02-21

Receptas. Liežuvio salotos su pelėsiniu sūriu

INGREDIENTAI: 5 vienetai bulvių šiek tiek salotų šiek tiek svogūnų (raudonasis) 500 gramų jautienos liežuvio (virtas) 200 gramų majonezo šiek tiek žalumynų 300 gramų sūris (pelėsinis) PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti, tada nulupti ir supjaustyti kubeliais. Sūrį padalinti į dvi dalis. Vieną dalį supjaustyti kubeliais, kitą sutrinti su majonezu. Svogūną supjaustyti žiedais. Liežuvį supjaustyti šiaudeliais.
2022-02-20

Receptas. Mišrainė "Šventinė vakarienė"

INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų 200 gramų kukurūzų (konservuoti) 300 gramų jautienos liežuvio (virtas) 2 vienetai kiaušinių (virti) šiek tiek majonezo 0.5 vieneto pekino kopūstų 50 gramų sūris PARUOŠIMO BŪDAS: Jaučio liežuvį ir pekino kopūstą supjaustyti šiaudeliais, kiaušinius ir agurkus - kubeliais. Visus produktus sumaišyti su majonezu, sudėti į salotinę, mišrainės viršų apibarstyti tarkuotu sūriu.
2022-02-19

Receptas. Virtas jaučio liežuvis

INGREDIENTAI: 2 vienetai morkų 1 vienetas petražolių 1 vienetas porų 1 vienetas salierų 800 gramų jautienos liežuvio PARUOŠIMO BŪDAS: Sausam marinatui papildomai reikės: pusė šaukštelio pipirų, 2 lauro lapeliai, 3 skiltelės česnako, šaukštas druskos, truputis cukraus, citrinos rūgšties, stiklinė krienų padažo.
2022-02-13

Receptas. Liežuvio užkanda

INGREDIENTAI: 1 sauja salotų 1 vienetas jautienos liežuvio (virtas) šiek tiek druskos 1 stiklinė grietinės šiek tiek raudonųjų pipirų (malti) PARUOŠIMO BŪDAS: Liežuvį ir salotas supjaustyti šiaudeliais. Upilti grietine, išmaišyti. Pagal skonį pridėti druskos ir maltų raudonųjų pipirų.
2022-02-13

Receptas. Salotos su liežuviu

INGREDIENTAI: 3 vienetai bulvių šiek tiek cukraus šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 2 vienetai morkų 2 vienetai obuolių 200 gramų jautienos liežuvio (ar kiaulės) šiek tiek acto 300 gramų majonezo šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirtos bulvės, morkos, taip pat liežuvis ir obuoliai supjaustomi plonais griežinėliais, apibarstomi pipirais, apšlakstomi actu ar citrinos sultimis ir sluoksniuojami salotinėje.
2022-02-11

Receptas. Liežuvio užkandis

INGREDIENTAI: 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus 3 česnakų 3 vienetai juodųjų pipirų 2 vienetai laurų lapų (lapeliai) 0.5 kilogramo jautienos liežuvio 25 gramai druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi. Liežuvį lengvai paslegiame ir laikome šaltoje vietoje bent 2 paras. Po to verdame pasūdytame vandenyje su prieskoniais apie 2-3 val.
2022-02-07

Receptas. Liežuvio salotos

INGREDIENTAI: 300 gramų bulvių (virtos) šiek tiek juodųjų pipirų 200 gramų morkų (virtos) 200 gramų obuolių 200 gramų jautienos liežuvio (virtas) šiek tiek acto 1.5 stiklinės majonezo šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirtos daržovės, obuoliai bei liežuvis supjaustomi plonais griežinėliais, pasūdomi, pabarstomi pipirais, pašlakstomi actu ir susluoksniuojami salotinėje. Užpylus majonezu, salotos laikomos šaltai 1 valandą.
2022-02-06
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų