griliaus patiekalai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „griliaus patiekalai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „griliaus patiekalai“.
Ant grotelių keptas vaisių desertas: neabejotinai taps vasaros hitu
TV3 laidoje „Ūkio šefas“ – ant grotelių keptas desertas grilyje, kuriuo laidos vedėjas Vylius Blauzdavičius nutarė praskaidrinti sunkią ir darbingą dieną. Tai receptas, kuris neabejotinai suteiks energijos ir kalorijomis pamalonins gurgiantį pilvą.
„Pagaminsiu greitą, paprastą, be galo skanų užkandį, bet galima vadinti ir desertu. Tinka jis prie saldaus stalo ir prie užkandžių. Viskas, ko mums reikės yra daug vaisių“, – sakė žinomas griliaus ekspertas.
Griliaus sezonas prasidėjo, o virškinimas sustojo: ką daryti?
Vasara – geriausias metų laikas, pramogų ir poilsio metas. Tai tinkamiausias metas grįžti prie žiemos metu užmirštų veiklų gryname ore, praleisti daugiau laiko su šeima, draugais, keliauti, o maisto racioną papildyti šviežiomis žaliomis daržovėmis bei lauke ruoštu maistu. Kaip dar kitaip atidaryti vasaros sezoną, jei ne su „grilintais“ patiekalais. Tačiau su šiais vasariškais malonumais iškyla ir pavojus sveikatai.
Kaukazietiškų šaknų turintis Dzeranovas atskleidė burnoje tirpstančių šašlykų paslaptį: receptą paveldėjo iš tėvo
Šį penktadienį švenčiama nacionalinė grilio diena, todėl TV3 laida „Lidl grilio talentai“ gaminti kvies ir mažus, ir didelius. O kadangi šio vakaro tema – šeima, dalyviams teks pagaminti ir tokius patiekalus, kurie tiktų patiems didžiausiems gurmanams, ir patiems reikliausiems valgytojams – vaikams. Kuriai šeimai su šia užduotimi pavyks susidoroti geriau? Kuris patiekalas labiau patiks laidos vedėjui Vytarui Radzevičiui?
Šįkart laidoje susitiks dvi šeimos.
Profesorius skubiai įspėja neduoti to vaikams: gresia liūdnos pasekmės
Lauke gaminamas maistas suburia ir suartina, todėl šiltuoju metų sezonu daugelis mėgaujasi būtent grilio patiekalais. Šašlykai, kepsneliai, mėsainiai ar dešrainiai – ką mėgstamiausio pačirškinti kepsninėje randa daugelis, tarp jų – ir vaikai.
Tėvai dažniausiai skyla į dvi stovyklas: mažiesiems leidžiantys mėgautis grilio patiekalais ir manantys, kad jie skirti tik suaugusiems. Vaikų gastroenterologas prof. dr.