gorgonzola

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „gorgonzola“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „gorgonzola“.

Kas žinotina apie sūrių pjaustymą ir jų patiekimą?

Sūris – dažnas vyno palydovas. Tačiau labai didelė dalis šio užkandžio skonio priklauso ir nuo pjaustymo bei patiekimo būdų. Mat pastarieji aspektai kiekvienai sūrio rūšiai yra atskiri. Taigi, egzistuoja keletas svarbių aspektų, kuriuos privalu žinoti. Visų pirma, sūris, nepriklausomai nuo jo rūšies, niekada negali būti patiekiamas ką tik iš šaldytuvo. Tam, kad atsiskleistų tikrasis skonis, šį užkandį reikia ragauti kambario temperatūros.
2016-08-02
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų