creme brulee

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „creme brulee“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „creme brulee“.

Vos 4 ingredientai ir pasigaminsite nuostabaus skonio desertą: abejingų nepaliks

TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti prancūzišką desertą „Crème brûlée“. Reikės: 5 kiaušinių trynių 4 šaukštų cukraus 200 g pieno 200 g grietinėlės Cukraus desertui apibarstyti Gaminimo eiga: Ant kaitlentės pašildyti pieną ir grietinėlę. Šildyti, iki kol pradės kilti burbuliukai, bet neužvirs. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
2025-06-24

Išskirtinėje vakarienėje pasirodė ir Kaikarių dukra: užaugo tikra gražuole

Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę įvertinti atsinaujinusį restorano „Trinity“ meniu, rašoma pranešime spaudai. Susirinkusių laukė kruopščiai apgalvota vakaro programa: gomurį glostantys kokteiliai, nepamirštama vakarienė ir pokalbiai apie maistą.
2018-10-18

Retai viešumoje matomos Jazzu ir Jagelavičiūtė pasirodė su antrosiomis pusėmis

Trečiadienio vakarą garsūs svečiai turėjo galimybę įvertinti atsinaujinusį restorano „Trinity“ meniu, rašoma pranešime spaudai. Susirinkusių laukė kruopščiai apgalvota vakaro programa: gomurį glostantys kokteiliai, nepamirštama vakarienė ir pokalbiai apie maistą. Vilniuje, Kotrynos bažnyčios pašonėje veikiantis restoranas nuo šiol kvies paskanauti patiekalų, kuriuose atsispindės Viduržemio regiono tradicijos.
2018-10-18

Crème brûlée

Crème brûlée – užburiantis ir nuo pirmo šaukštelio pavergiantis tradicinis prancūziškas desertas. Minkšto kremo ir traškios karamelinės plutelės derinys – tiesiog nepakartojamas. Ingredientai: 10-12 kiaušinio trynių 0,5 l riebaus pieno 0,5 l grietinės 100-200 g cukraus pudros 100 g balto ar rudo cukraus 1 vanilės ankštis Gaminimas: Pieną, grietinę ir perpus padalintą vanilę užkaitinkite. Tuomet atvėsinkite ir laikykite ties 70°C temperatūra.
2012-12-20

Braškių crème brulee

Sudėtinės dalys: Grietinėlė, riebi, 500 mililitrų Cukrus, 110 gramų Kiaušiniai, tryniai, 7 vienetai Braškės, piurė (pertrintos per sietelį), 300 gramų Cukrus, rudasis, karamelizavimui, truputį Gaminimas: Įkaitinti orkaitę iki 100° C. Ant viryklės užvirti grietinėlę. Atskirame dubenyje suplakti kiaušinių trynius bei cukrų, supilti braškių piurė ir gerai išmaišyti. Iš lėto supilti užvirusią grietinėlę į trynių masę visą laiką maišant.
2010-10-25
Į viršų