braškių

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „braškių“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „braškių“.

Atskleidė skaniausios braškių uogienės receptą: „Būtinai išbandykite“

„Braškių sezonas nuostabus – jų kvapas, skonis ir būtų tikra nuodėmė nepasiruošti jų žiemai. Dalį braškių visuomet užšaldau tiesiog paprastai, o dėl kitų sukau galvą, ką čia įdomaus pagaminti. Šis džemas nuostabus, tirštas, jaučiasi bananų skonis. Būtinai išbandykite“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita. Džemui reikės: 1 kg braškių; 0,5 kg bananų; 250 g cukraus (arba pagal skonį); 0,5 citrinos sulčių.
2023-06-01

Atrado skaniausią braškių uogienę: užsirašykite ir išbandykite

„Braškių sezonas nuostabus – jų kvapas, skonis ir būtų tikra nuodėmė nepasiruošti jų žiemai. Dalį braškių visuomet užšaldau tiesiog paprastai, o dėl kitų sukau galvą, ką čia įdomaus pagaminti. Šis džemas nuostabus, tirštas, jaučiasi bananų skonis. Būtinai išbandykite“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė Edita. Džemui reikės: 1 kg braškių; 0,5 kg bananų; 250 g cukraus (arba pagal skonį); 0,5 citrinos sulčių.
2022-07-03

Braškių uogienė. 1 ingredientas ją pavers tobula iki paskutinio lašo

„Uogienė gavosi labai aromatinga ir manau ilgai neužsistovės mūsų rūsyje“, – sako recepto autorė. Braškių uogienei reikės: 1000 g skiltelėmis supjaustytų braškių; 300 g gabalėliais supjaustytų kivių; 1/2 arb. šaukštelio maltų žaliųjų pipirų; 1 citrinos žievelės; 600 g  cukraus. GAMINIMAS Braškes, kivius, žaliuosius pipirus, citrinos žievelę ir cukrų suberiame į puodą, užviriname ir verdame 5 min. Gerai nugraibome putas. Išpilstome masę į šiltus, gerai išplautus stiklainius.
2019-06-18

Vasarinė braškių bomba: riešutinis pyragas žaibiškai dings nuo stalo

„Pyragas skanus ir gan greitai pagaminamas, taigi ne kartą dar bus ruošiamas mūsų namuose su įvairiais vaisiais ir uogomis“, – sako tinklaraščio autorė. Pagrindui: 90 g migdolų; 1 kiaušinio; 100 g sviesto; žiupsnelio druskos; 100 g cukraus; 140 g miltų; ½ arb. šaukštelio vanilinio aromato. Įdarui: 300 g kreminės varškės; 2 kiaušinių; 20 g krakmolo; 100 g kondensuoto saldinto pieno; 20 g tarkuoto šokolado; 1 valg šaukšto citrinos sulčių; 3-4 valg. šaukštų (apie 16 g – 1 pak.
2019-06-16
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų