blynų receptai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „blynų receptai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „blynų receptai“.
Atrado skaniausią čirvinių blynų tešlą: neišbandyti būtų nuodėmė
„Pusryčiai ir blynai, kaip kokie broliai dvyniai. Kartu jie tobuli. Varškiniai širdelių blynai mano atradimas, kaip apgauti savo mažąją, kuri nekaip nusiteikusi varškės atžvilgiu. Kirto blynus, net nenujausdama, kad čia slepiasi varškė“, – rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.
Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min.
Varškinių širdelių blynų ingredientai:
200 g varškės;
2 kiaušiniai;
2 v. š. cukraus;
1 st pieno;
2 v. š. aliejaus;
400 ml miltų.
Receptas. Bulviniai sklindžiai su grybais
INGREDIENTAI: 6 vienetai bulvių 1 stiklinė grybų (virti sūdyti) 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Bulves nulupti ir sutarkuoti, grybus sumalti mėsmale, įberti miltų, pasūdyti ir sumaišyti. Sklindžius kepti įkaitintoje keptuvėje su margarinu. Valgyti su svogūnų ar pomidorų padažu.
Receptas. Raugintų kopūstų blyneliai
INGREDIENTAI: 1 kilogramas raugintų kopūstų 150 gramų kvietinių miltų 2 vienetai kiaušinių 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Išplakame kiaušinius su kepimo milteliais. Įmaišome miltus ir po to raugintus kopūstus. Viską gerai išmaišę dedame tešlos į keptuvę, gerai įkaitintą, ir kepame kaip įprasta blynus. Apkepame abi blyno puses, kol gražiai apskrunda. Rekomenduoju su grietine.
Belgiškų vaflių receptas pradžiugins mažuosius: ne tik skanūs, bet ir sveikesni
TV3 televizijos laidos „Gardu Gardu“ šefas Gediminas Endriukaitis sako, kad tie, kas buvo Belgijoje ir ten neragavo firminių jų vaflių, prarado labai labai daug. Šie vafliai itin populiarūs per Kalėdų laikotarpį, o jų paragauti neatsisako nė vienas vaikas. „Nėra tokio Kalėdų miestelio, kur nebūtų belgiškų vaflių“, – teigė G. Endriukaitis.
Tokių blynų dar neragavote: kefyro blyneliai su uogiene ir jogurto padažu
Savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkavo vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškepė gausybę įvairiausių blynų. Nors žiemos šiemet nelabai buvo, tačiau tai ne priežastis nekepti skanių blynų.
Blyneliai su rūkyta skumbre ir lydytu sūreliu
Mėgstantiems žuvį labai patiks! Tiekiame su šviežiais žalumynais ir skanaujame puikų blynelių, rūkytos skumbres ir lydyto sūrelio skonių derinį.
Išskirtinis blynelių receptas: nustebinsite ne tik skoniu, bet ir originalumu
Šeštadienį „Gardu Gardu“ vedėjai kvietė švęsti Užgavėnes. Nors šiais metais ir neturime, ką vyti iš kiemo, tačiau tikrai galime švęsti vis dažniau mus džiuginančios saulės sugrįžimą.
Linksmai nusiteikę laidos vedėjai pabandė įsikūnyti į vienus pagrindinių Užgavėnių simbolių: Gian Luca – lašininį ir Ali – kanapinį. O pagal vaidmenis – ir patiekalai.
Gian Luca gamino labai sočią, aromatingą, traškia plutele karką. Tai yra nuostabus ir nesudėtingai pagaminamas patiekalas.
Blyneliai visiems skoniams – nuo saldžių su uogomis iki sočių su lašiša
Šį savaitgalį TV3 laidos „La Maistas“ studijoje šeimininkaus vyrai – šefai Tomas Rimydis ir Vylius Blauzdavičius bei laidos svečias Dominykas Bagdonas iškeps gausybę įvairiausių blynų.