90210

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „90210“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „90210“.

Mirė serialo „Beverli Hilsas, 90210“ aktorius Davidas Gailas

Sulaukęs 58-erių mirė aktorius Davidas Gailas, geriausiai žinomas iš serialų „Beverli Hilsas, 90210“ ir „Port Čarlzas“. D. Gailas vaidino ketvirtajame devintojo dešimtmečio paauglių serialo sezone, kur suvaidino Stiuartą Karsoną, buvusį Shannen Doherty vaidinamos Brendos Walsh sužadėtinį, rašo independent.co.uk.
2024-01-22

Megan Fox keičia žodžio „seksualus“ reikšmę: tokios jos dar nematėte

Megan Fox (31) – ne tik visame pasaulyje garsi aktorė, bet ir apatinio trikotažo kūrėja. Šiame versle ji išnaudoja savo kaip vienos seksualiausių pasaulio moterų įvaizdį. Ji ne tik tobulai reprezentuoja savo kūrinius, tačiau ir puikiai atlieka modelio darbą. Socialinėje erdvėje moteris pasidalijo asmenuke, kurioje pozuoja dėvėdama savo pačios kūrybą. Panašių kadrų M. Fox gerbėjai jau buvo išsiilgę. Trijų vaikų mama pastaruoju metu vengia itin atvirų fotosesijų.
2017-12-29

Atlaidi meilė: garsios moterys, atleidusios į kairę pasukusiems vyrams

Labai dažni išgirsi: „Galiu atleisti viską, tik ne neištikimybę“. Tad nieko keisto, kad skyrybų pagrindinė priežastis – santuokos įžadų netesėję sutuoktiniai. Vis dėlto šios garsios moterys atrado jėgų ir noro atleisti jas išdavusiems vyrams. Fergie Pasaulinė dainininkė Fergie ir jos vyras Joshas Duhamelas darė vienerių metų pertrauką, kai žiniasklaida paviešino, kad Joshas savo žmoną išdavė su striptizo šokėja.
2015-09-07

Nostalgija: įdomūs faktai apie išaugusius serialo „Degrassi“ aktorius

Kanadoje filmuotas serialas apie vienos mokyklos mokinių gyvenimą buvo susilaukęs tokio žinomumo, jog apie jį kalbėjo visame pasaulyje. Lietuva nėra išimtis, tad dažnas tikrai prisimena seriale „Degrassi“ vaidinusius ir jau išaugusius aktorius. Kviečiame prisiminti ryškiausius serialo aktorius ir susipažinti su dar negirdėtais faktais. Shane‘as Kippelis Nuo tų dienų, kai Shane‘as filmavosi seriale „Degrassi“, jis neteko labai daug svorio.
2015-08-10

Amerikiečių aktorė Sara Foster ir tenisininkas Tommy Haasas antrą kartą taps tėvais

JAV televizijos VH1 parodijų šou „Barely Famous“ žvaigždė Sara Foster ir jos vyras tenisininkas Tommy Haasas, auginantys ketverių metų dukterį Valentiną, rengiasi antrą kartą tapti tėvais. 34 metų S.Foster, kuri yra muzikos magnato Davido Fosterio ir buvusios manekenės Rebeccos Dyer dukra, už T.Haaso ištekėjo 2010-aisiais.
2015-08-06
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų