2022 metai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2022 metai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2022 metai“.

Ukrainos generolas atskleidė, kaip pavyko pirmosiomis karo dienomis suklaidinti Rusijos puolimo organizatorius

Naujasis Ukrainos sausumos pajėgų vadas Oleksandras Pavliukas atskleidė, kad jau 2021-ųjų rudenį kariuomenė suvokė sulauksianti Rusijos plataus masto puolimo ne tik Luhansko ir Donecko kryptimis, bet ir ir Rusijos teritorijos. Jis taip pat papasakojo, kad pasirengimo metu pavyko suklaidinti Rusijos pajėgas, kurios pirmosiomis dienomis smogė ten, kur ukrainiečių jau nebuvo ir tai padėjo išsaugoti kariuomenės pajėgas.
2024-02-21

Vyriausybė atsiskaito: pagrindiniai 2022 metų iššūkiai ir darbai

Ministrų kabinetas Seimui teikia Vyriausybės 2022 metų veiklos ataskaitą, kurioje įvardijami svarbiausi pasiekimai ir artimiausio laikotarpio prioritetiniai darbai, aptariami iššūkiai, praneša Vyriausybė „2022-ieji tapo metais, kai Ukrainai teko ginti viso laisvojo pasaulio ateitį, o mes išvydome pilietišką, solidarią ir drąsią Lietuvą. Įrodėme, kad nesame pasaulyje vykstančių transformacijų statistai, Lietuvos balsas geopolitiniuose debatuose buvo svarus ir girdimas.

Klimato kaitos pasekmės: 2022-ieji buvo karščiausi metai Jungtinės Karalystės istorijoje

Praėjusiais metais vidutinė temperatūra Jungtinėje Karalystėje pirmą kartą nuo įrašų kaupimo pradžios viršijo 10 laipsnių Celsijaus.  Šalies meteorologijos tarnyba ketvirtadienį patvirtino, kad 2022-ieji buvo karščiausi šalies metai – vidutinė temperatūra siekė 10,03 laipsnio Celsijaus.
2023-01-05

Bitkoinas 2022-aisiais nuvertėjo daugiau kaip 60 proc.

Populiariausia pasaulyje kriptovaliuta per praėjusius metus nuvertėjo daugiau kaip 60 procentų. „CoinDesk“ duomenimis, 2023-uosius bitkoinas pasitiko būdamas vos kiek aukščiau 16,5 tūkst. JAV dolerių žymos, palyginti su 2021-ųjų lapkritį pasieku vertės rekordu – beveik 70 tūkst. dolerių.
2023-01-02

Rusijos „Gazprom“ vadovas pripažįsta, kad 2022-ieji buvo „sudėtingi“

„Gazprom“ vadovas trečiadienį pareiškė, kad 2022-ieji Rusijos dujų milžinei buvo sudėtingi. Tarptautinei bendruomenei dėl Maskvos invazijos į Ukrainą Rusijai paskelbus virtinę sankcijų, bendrovė priversta ieškoti naujų rinkų. „Noriu iškart pasakyti, kad 2022-ieji, žinoma, buvo labai, labai sudėtingi“, – pareiškė Aleksejus Mileris per metų pabaigos konferenciją.
2022-12-28

Šios tragedijos 2022 metais sukrėtė Lietuvą: iškeliavę anapilin išliks atmintyje

2022-ieji nepagailėjo išbandymų ir netekčių. Tragedijos bei nelaimės pasibeldė tiek į garsių, tiek į paprastų žmonių namus. Naujienų portalas tv3.lt kviečia šviesiomis mintimis prisiminti per anksti iškeliavusius žmones, kurie iki vienokios ar kitokios tragedijos gyveno ir džiugino aplinkinius. Šių metų spalio 23 mirė ilgametis kapitonas Sigitas Šileris. Sigitas Šileris, buvęs ilgametis tolimojo plaukiojimo kapitonas, jūrinių įmonių vadovas, yra dirbęs ir diplomatinėje tarnyboje.
744 2022-10-28

Įspėja 2 Zodiako ženklus: šiemet jie sėkmės nesulauks

Prasidedant 2022-iems metams astrologai įspėjo du Zodiako ženklus, kuriems šie metai bus itin sunkūs. Įpusėjus metams, astrologai primena, kad šiems dviems Zodiako ženklams reikia išlikti budriems iki pat metų pabaigos. Štai du Zodiako ženklai, kurie šiemet laimės nesulauks: Ožiaragis Vietoj pinigų gausos Ožiaragiai atsiduria beviltiškoje padėtyje. Per daug pasitikinčius ir per daug tikrus savimi Ožiaragius mielai kviečia lošti.
2022-09-21

4 Zodiako ženklus vadina 2022 metų nelaimėliais: nesakykite, kad neįspėjo

Visi nori, kad naujieji metai jiems būtų kupini laimės. Tačiau pagal astrologiją tai neįmanoma. Kasdien keičiantis planetų ir žvaigždynų judėjimui, keičiasi ir Zodiako dienos. Štai šiems Zodiako ženklams 2022-ieji neatneš sėkmės. Štai keturi Zodiako ženklai, kuriems 2022 metai nusimato itin sudėtingi: Dvyniai Planetų padėtis Dvynių žmonių gyvenime atneš iššūkių ir gerų galimybių. Dėl Saturno aštuntajame name iki kovo mėnesio galimi finansiniai nuostoliai.
2022-01-29

Skelbia 2022 metų kinų horoskopą: sužinokite, kas laukia jūsų

Sužinokite, kad jūsų laukia ateinančiais metais. Galbūt iššūkiai, o gal ir galimybės, kurias galėsite panaudoti savo gerovei? Kiekvienais metais maždaug ketvirtadalis planetos švenčia ypatingą dieną, vadinamą Pavasario švente arba kitaip, geriau žinomą šventė, kaip kinų Naujieji metai. Tačiau, ši šventė neapsiriboja tik naujųjų metų pradžia. Manoma, kad kiekvieni metai turi savo vibracinės energijos formą, kuri gali paveikti žmogaus sėkmę į gerąją ar blogesnę pusę.
2022-01-28

Skelbia laimingiausią 2022 metų dieną pagal Zodiako ženklą: apsibraukite ją raudonai

Praėję metai galėjo būti kupini nelaimių, tačiau naujieji 2022-ieji – kupini lūkesčių. Visi mes, kaip žmonės, tikimės, kad įvyks stebuklas, ir norime bent vienos dienos, kai viskas susiklostys ir gyvenimas pasikeis, pasukdamas laimingesniu keliu. Taigi, numerologo nuomone, pateikiamas sėkmingiausių šių metų datų sąrašas kiekvienam Zodiako ženklui, rašo timesofindia.indiatimes.com. Avinas yra ugnies ženklas, jie visada yra aistringi ir pasitikintys lyderiai.
2022-01-26
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų