2019 metai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2019 metai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2019 metai“.
REKLAMA
Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro mokytojų ir mokinių darbas – Brailio raštu išleistas 2019 metų kalendorius. ( Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro nuotr.)  Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro mokytojų ir mokinių darbas – Brailio raštu išleistas 2019 metų kalendorius. ( Lietuvos aklųjų ir silpnaregių ugdymo centro nuotr.)

Kalendorius byloja ne tik apie praeinantį laiką

Kalendorius yra šis tas daugiau nei į vieną vietą sukauptos astronomijos ar žemdirbystės žinios. Daugiau nei kruopščiai suskaičiuotos dienos, savaitės, mėnesiai... Kalendorius pirmiausia yra žinia, kad norime ne tik skaičiuoti tekantį laiką, bet ir įsirašyti į jį savo kultūriniu veikimu. Tai gerai suprato pirmųjų lietuviškų kalendorių (metskaitlių) leidėjas Laurynas Ivinskis, tai supranta ar nujaučia daugelis dabartinių leidėjų rengdami įvairius teminius kalendorius.
2019-01-01

Didysis 2019 metų horoskopas: štai kas laukia jūsų

2019-ieji, panašu, padovanos nemažai staigmenų kiekvienam Zodiako ženklui. Sužinokite, kas jūsų laukia ir suskubkite įvertinti tai, ką jums dovanoja likimas.  AVINAS Bendras metų fonas nurodo labai produktyvius metus siekiantiems karjeros aukštumų, norintiems įgyvendinti planus ir padaryti reikšmingą proveržį. Artėjantys metai gali būti galingo šuolio laikas.
2018-12-31

Palmira Kelertienė išskyrė tris zodiako ženklus, kuriems 2019-ieji bus ypatingi

 Astrologė Palmira Kelertienė prognozuodama, kam bus sėkmingiausi artėjantys 2019-ieji Geltonosios Kiaulės metai išskiria visus ugnies ženklus, o ypatingai gerų žinių turi Šauliams. „Galima sakyti 2019 metai iki gruodžio bus Šaulio eros metai. Prašome Šauliams naudotis Jupiterio suteikta laisve, teikiamomis privilegijomis, dabar jie lyderiai, turi daryti drąsiai viską, ką tik nori, imtis visiškai naujų dalykų.
2018-12-25

Rinkitės šią spalvą per Naujuosius: laimė lydės visus metus

Netrukus prasidės 2019 metai – pagal kinų kalendorių tai Geltonosios kiaulės metai. Sužinokite, kaip juos sutikti, kad į namus pritrauktumėte sėkmę, laimę ir turtus. Sakoma, kad Kiaulių metai bus puikūs tiems, kurie deda milžiniškas pastangas, kad pasiektų savo tikslus. Tikėtina, kad naujieji metai jums pažers itin malonių staigmenų, jeigu stipriai tikėsite ir norėsite. Kaip puošti namus Jei norite kitąmet sulaukti sėkmės, pasirūpinkite ir savo namais.
2018-12-14
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų