2018 metai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2018 metai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2018 metai“.

Prisiminti ir pagerbti: sporto pasaulis 2019-uosius sutinka be šių žmonių

Pasaulis efektingai ir siautulingai sutinka pirmąją 2019-ųjų dieną. Vieni išsikelia naujus tikslus ir tikisi geresnių metų nei buvo šie, kiti šventės nesureikšmina, tačiau gyvenimas toks, kad kasmet netenkame ir itin mums svarbių žmonių. Didžių asmenybių šiemet neteko ir visa sporto bendruomenė. Prisiminkime ir išreikškime pagarbą 2018-aisiais sporto pasaulį palikusiems atletams, kurių nuveiktais darbais žmonija žavėsis dar ne vieną dešimtmetį.
2019-01-01

Saulius Skvernelis įvardijo tris svarbiausias sritis 2018 metais

Taip kaip eisis 2018-ieji metai nemažai priklauso nuo valdžios. Ko tikėtis lietuviams kitąmet mūsų studijoje planais ir pažadais dalijosi premjeras Saulius Skvernelis.  Premjeras paklaustas ar tokių metų ir tikėjosi sakė, kad metai buvo labai intensyvūs ir nelengvi, tačiau manąs, kad padarytas neblogas pagrindas 2018 metams. S. Skvernelis reportaže taip pat pasisakė apie Seimo daugumos valdžią, ministrų darbą, Ramūną Karbauskį bei ateinančius prezidento rinkimus.

Lietuvė ragana atskleidė, kokios spalvos užtikrins sėkmę

Kaskart pasitinkant naujus metus svarstome, kas mūsų laukia, kokie iššūkiai ir sėkmė žada aplankyti. Vieni siekdami kuo didesnės laimės sutikdami naujus metus vadovaujasi įvairiais prietarais, burtais, tačiau šį kartą filosofijos daktarė, ragana Jelena Simonova dalinasi patarimais, kokios spalvos pasitinkant naujus metus gali pritraukti sėkmę. „Kadangi 2018-ieji yra Geltonojo Šuns metai, pasitinkant juos tinkami yra visi geltoni atspalviai.
2017-12-29

Kokius 2018 metus pranašauja netradicinis zoologijos sode gyvenantis šuo?

2018 metai pagal rytų horoskopą yra vadinami Geltonojo šuns metais. Dauguma galime pasidžiaugti savo namuose augindami, jeigu ir ne gelsvos spalvos, tačiau vis tiek ateinančių metų simbolį. O Lietuvos zoologijos sode galite pamatyti ypatingą Egipto skraidantį šunį. Iš pirmo žvilgsnio – tai paprasti šikšnosparniai, tačiau kodėl jie vadinami šunimis? Jų išvaizda primena šunį: ilgos smailėjančios ausys, tamsios didelės akys, snukis panašus į šuns, turi minkštą, švelnų, rudą kailį.
2017-12-28

Vaivos Budraitytės horoskopas: šiems 2 Zodiako ženklams kiti metai bus lemtingi

 Nenumaldomai artėja 2018 metai. O su jais - laukimas ir nerimas. Juk nė vienas iš mūsų tiksliai nežinome, kas laukia, kokios permainos žada būti mūsų gyvenimuose.  Astrologė Vaiva Budraitytė įsitikinusi, kad 2018 metais daugeliui Lietuvos gyventojų metai bus daug geresni nei 2017 metai.  Vaiva tv3.lt skaitytojams pateikė išsamų ateinančių metų horoskopą visiems Zodiako ženklams ir pasakė, kas laukia kiekvieno iš jų.
2017-12-28

Kaip nuo sausio 1-osios keisis alkoholio pardavimo tvarka?

Valstiečių ir žaliųjų sąjunga savo rinkiminę kampaniją grindė pažadais išblaivinti Lietuvą. 2018 metais įsigalios Alkoholio kontrolės įstatymo pataisos, kurioms šią vasarą pritarė Seimas. Neabejojama, kad naujų reikalavimų laikymasis, turės didelės įtakos puoselėjant sveiką ir kultūringą visuomenę. Tačiau kai kurie politikai bei gydytojai sako, jog naujieji draudimai paveiks tik mažą dalį gyventojų. Na, o pokyčių sulauksime nebent po 10 metų.

2018 metų horoskopas: pasakė, kam seksis labiausiai

2018 metų horoskopas vieniems Zodiako ženklams pranašauja didžiulę sėkmę ir palankų metą meilės paieškoms, tačiau kitų ženklų visus metus laukia nesibaigiantys iššūkiai bei nesėkmės. Astrologė Eglė Abalikštienė pateikia išsamią apžvalgą, kas 2018 metais turėtų pasisaugoti ir apsišarvuoti kantrybe, o kam kiekviename žingsnyje šypsosis laimė. Avinas. Šiam Zodiako ženklui metų pradžia bus labai sėkminga ir palanki pradėti naujus darbus. Sausis laukia aktyvus, darbingas ir pilnas pokyčių.
2017-12-26

Garsi būrėja pasakė, kaip sutikti Naujuosius metus: laimė šypsosis visus metus

Jau netrukus prasidės 2018 metai. Pats metas susidėlioti paskutiniosios, magiškos nakties planus. Astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė tv3.lt žurnalistams pasakė, koks sutikimas turėtų būti, kad kiti metai būtų laimingi.  Pasak būrėjos, Naujųjų metų naktis privalo būti linksma ir atšvęsta su trenksmu.  Kaip ji teigė, jau dabar metas ieškoti žemės, geltonų, rusvų, balintos kavos drabužių, kuriais bus galima puoštis.
2017-12-12

Astrologė pasakė, kas mūsų lauks 2018 metais

2018-ųjų metų simbolis – Geltonasis Žemės Šuo, pasižymintis draugiškumu ir ištikimybe. Taip pat naujųjų metų elementas yra Žemė – viena iš pastovių ir materialių stichijų. Visi šie ženklai reiškia, jog ateinantys metai daugumai Zodiako ženklų bus sėkmingi finansų, meilės, karjeros ir kitose srityse. „Viena iš palankiausių spalvų 2018 metais yra mėlyna, o palankiausias metų laikas – ruduo.
2017-12-11

Pasaulio futbolo čempionatas 2018 metais vyks Kaliningrade?

Kaliningrado srities administracija aktyviai ruošiasi rengti 2018 metų pasaulio futbolo čempionatą. Balandžio mėnesį įvyko FIFA inspektorių vizitas. Jo metu buvo pristatyta futbolo stadiono, talpinančio 45 tūkstančius žiūrovų projektas. Gegužės mėnesį baigta rengti pagrindinės arenos ir srities teritorijos vystymo koncepcija. Teritorijos vystymui skirtas 78,169 ha žemės sklypas. Rugsėjo mėnesį baigiamas teritorijos planavimo projektas, stadiono ir treniruočių bazių projektai.
2012-09-21
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų