2017 metai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2017 metai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2017 metai“.

Įspūdingiausi 2017-ųjų tv3.lt fotografų kadrai: tai, kas nepraslydo pro objektyvą!

2017-iesiems artėjant prie pabaigos, laikas apžvelgti nuveiktus darbus. Pastarieji metai buvo kupini didelio atgarsio sulaukusių įvykių. Pro tv3.lt fotografų objektyvus nepraslydo patys karščiausi įvykiai ir akimirkos. Skaudžias ir sukrečiančias nelaimes lydėjo sporto pergalės, verslo ir politikos intrigos, pramogų pasaulio akibrokštai. Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt atrinko geriausias savo fotografų nuotraukas.

Kiokušin karatė čempionatas baigėsi: kas nuskynė laurus?

Vakar įvykęs 2017 metų Lietuvos kiokušin karatė suaugusiųjų čempionatas prikaustė ne vieno gerbėjo dėmes. Ir neveltui mat kovos buvo įnirtingos, intriga tvyrojo iki galo. Šių metų čempionatas vyko pagal naują sistemą: vyrai kovojo net 9 svorio kategorijose, moterys – 6. Lygiuojantis į olimpinę sistemą, visos svorio kategorijos išdėstytos kas 5 kg: vyrai kovojo kategorijose iki 60, 65, 70, 75, 80, 85, 90, 95 ir virš 95 kg, o moterys – iki 50, 55, 60, 65, 70 ir virš 70 kg.
2017-02-05

2017-aisiais pasaulis tampa labai baisia vieta

Jei manote, kad praėjusieji metai buvo sudėtingi, tai žinokite, kad ateitis palengvėjimo nežada – 2017-ieji žada būti ekstremalių rizikų metai, rašo CNN. Silpnas ekonomisnis augimas, didėjanti ekonominė nelygybė, keisti orai, su svarbiausiais duomenimis susijusios apgaulės, priverstinė migracija – tai tik kelios sudėtingos problemos, apie kurias kalba Pasaulio ekonomikos forumas, kurio kasmetinis susitikimas vyksta Davose. Ir, žinoma, negalima pamiršti Donaldo Trumpo.
2017-01-23

2017 metais valstybė daugiau padės ir šeimoms, ir jaunimui

Nuo šių metų pradžios įsigaliojusios naujovės socialinės apsaugos srityje išplėtė vaiko išmokas gaunančių šeimų ratą, padidino išmokas, neįgalumo pensijas, pranešė Socialinės apsaugos ir darbo ministerija (SADM). Vaiko pinigai Auginantys ar globojantys vieną ar du vaikus nuo 7 iki 18 metų nuo sausio gaus vadinamuosius „vaiko pinigus“ - ši suma dabar yra 15,2 euro per mėnesį.

Jau aišku, kada Britanija paliks ES

Didžiosios Britanijos užsienio reikalų sekretorius Borisas Johnsonas ketvirtadienį pareiškė, kad Jungtinė Karalystė sieks ateinančių metų pradžioje oficialiai inicijuoti Jungtinės Karalystės išstojimo iš Europos Sąjungos procedūrą pagal Bendrijos sutarties 50-ąjį straipsnį. „Kalbamės su mūsų draugais ir partneriais Europoje, tikėdamiesi, kad iki ateinančių metų ankstyvosios dalies pamatysite laišką dėl 50-ojo straipsnio.
2016-09-23
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų