2010 metų pasaulio futbolo čempionatas

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „2010 metų pasaulio futbolo čempionatas“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „2010 metų pasaulio futbolo čempionatas“.

Prisiminkime: įspūdingiausi 2010 metų pasaulio futbolo čempionato momentai

Prieš ketverius metus viso pasaulio dėmesys buvo sutelktas į Pietų Afriką, kur įvyko 2010 metų pasaulio čempionatas. Jame triumfavo Ispanijos rinktinė, kuri pasaulio čempione tapo pirmą kartą šalies istorijoje. Viso čempionato metu netrūko įspūdingų žaidybinių momentų. Prisiminkime geriausius 2010 metų pasaulio čempionato momentus.
2014-06-12

Ispanijos futbolo rinktinei – 1734 litrai nemokamo alaus

Ispanijos futbolo rinktinė, su kuria penktadienį Salamankoje 2012 metų Europos čempionato atrankos varžybų rungtynes žais lietuviai, už pergalę Pasaulio čempionate Pietų Afrikoje trečiadienį iš rėmėjų gavo 1734 litrus „Cruzcampo“ alaus.
2010-10-07

Ganos futbolo rinktinę treniruos M. Desailly

Buvęs Prancūzijos rinktinės kapitonas Marcelis Desailly išreiškė norą stoti prie Ganos nacionalinės komandos vairo. Ganos rinktinė be trenerio liko po to, kai savo pareigas paliko sėkmingai komandai Pasaulio čempionate vadovavęs Milovanas Rajevacas. „Visi federacijos atsakingi asmenys teigiamai žiūri į mano norą treniruoti komandą, – teigė 62-ejų metų M. Desailly.
2010-09-21

N. Anelka: aš mirštu iš juoko

Prancūzijos rinktinės puolėjas Nicolas Anelka pareiškė, kad jį prajuokino šalies futbolo federacijos jam skirta net 18-os rungtynių diskvalifikacija. Tokios nuobaudos 31-ų metų Londono „Chelsea“ narys susilaukė už tai, kad per šiemet PAR vykusį Pasaulio futbolo čempionatą nepakluso prancūzų treneriui Raymondui Domenechui, įžeidė jį ir komandoje sukėlė maištą.
2010-08-18

Kęstutis Kemzūra: nesusitvarkėme su jų lyderiais

Po Vitorijoje vykusiame draugiškame mače su Slovėnijos krepšininkais iškovotos sunkios pergalės 86:84 Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Kęstutis Kemzūra nebuvo patenkintas kai kuriais mūsiškių žaidimo komponentais, bet teigė, kad gerai, jog lietuviai laimėjo. „Momentais tikrai neblogai žaidėme, bet netenkina kova dėl kamuolių, kurią pralaimėjome ir leidome varžovams per daug kartų pakartoti savo metimus.
2010-08-07

Šiaurės Korėjos rinktinės treneris gali būti nužudytas

Šiaurės Korėjos rinktinei Pasaulio futbolo čempionate vadovavęs treneris Kim Jong-hunas buvo atleistas, viešai išjuoktas, pašalintas iš valstybinės Darbininkų partijos, išsiųstas dirbti į statybas ir apkaltintas šalies vadovo Kim Jong-ilo sūnaus išdavyste, todėl baiminamasi, kad jis gali būti nužudytas.
2010-08-06

Svenas-Goranas Erikssonas paliko Dramblio Kaulo Kranto rinktinę

Dramblio Kaulo Kranto rinktinė turės naują strategą, nes Afrikos komandai nepavyko pratęsti sutarties su dabartiniu ekipos vairininku Svenu-Goranu Erikssonu. „S. G. Erikssonas daugiau nevadovaus mūsų šalies rinktinei. Nors jis buvo realiausias kandidatas ir toliau diriguoti Dramblio Kaulo Kranto komandai, tačiau švedas tapo mums per brangus“, – sakė federacijos atstovas Sory Dabate'as.
2010-08-04

FIFA nubaudė olandus ir ispanus už brutalų žaidimą finale

FIFA paskelbė, kad praėjusio Pasaulio čempionato finalo dalyvėms Ispanijos ir Olandijos rinktinėms dėl brutalaus žaidimo skirtos piniginės baudos. Per 120 sužaistų minučių rungtynių arbitras iš Anglijos Howardas Webbas parodė net 14 geltonų ir 1 raudoną kortelę. Olandai prieš save išvydo 9 geltonas ir 1 raudoną, o ispanai – 5 geltonas korteles. Planetos čempionatais tapę ispanai turės sumokėti 10 tūkst. siekiančią Šveicarijos frankų baudą, o olandai – 15 tūkst. Šveicarijos frankų.
2010-08-04

Šiaurės Korėjos rinktinės treneris ištremtas į darbo stovyklą?

Nesėkmingai pasirodžiusi šiais metais vykusiame Pasaulio futbolo čempionate Šiaurės Korėjos rinktinė toliau kenčia dėl to – prieš kelias dienas visa komanda buvo priversta net 6 valandas viešai klausyti aštrios kritikos bei patyčių.
2010-07-30

Diego Forlanas: jei ne draugai, ką būčiau pasiekęs?

31 metų Urugvajaus puolėjas Diego Forlanas dar kartą parodė, kad amžius futbolininkui – ne kliūtis. Svarbiausia, meistriškumas ir noras žaisti. Juk lyderis reikalingas visada ir visur. Būtent puikios D. Forlano lyderio savybės padėjo Urugvajaus rinktinės žaidėjams užimti ketvirtą vietą PAR, o pačiam D. Forlanui būti pripažintam geriausiu Pietų Afrikos Respublikoje vykusio Pasaulio futbolo čempionato žaidėju.
2010-07-18
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų