1461 trabzon

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „1461 trabzon“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „1461 trabzon“.

Nuojauta Serge‘o Nyuiadzi neapgavo

Į Lietuvos čempioną Vilniaus „Žalgirį“ po pertraukos sugrįžo dar vienas daugeliui sirgalių pažįstamas veidas – Serge‘as Nyuiadzi. Daugiau nei 80 rungtynių sostinės ekipoje sužaidęs prancūzas džiaugiasi sugrįžęs į širdžiai mielą komandą, su kuria iškovojo brangių trofėjų. S. Nyuiadzi, „Žalgiryje“ praleidęs beveik dvejus su puse metų, pratęsė legionieriaus karjerą Turkijoje.
2017-03-10

Serge’as Nyuiadzi grįžta į Vilnių

Jubiliejinį sezoną pergalėmis pradėjęs Vilniaus „Žalgiris“ pasirašė sutartį su puikiai ekipos gerbėjams pažįstamu futbolininku iš Prancūzijos Serge‘u Nyuiadzi. 25-erių metų žaidėjas į Lietuvos čempionų gretas sugrįžta po metų pertraukos. S. Nyuiadzi pirmą kartą į „Žalgirį“ atvyko 2013 metų rugpjūčio viduryje. Prieš persikeldamas į Lietuvą, Toge gimęs, bet Prancūzijos pilietybę turintis futbolininkas rungtyniavo Bulgarijoje, Sofijos CSKA klube.
2017-03-08
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų