Iš tikrųjų, pirkdama curry pastą net neturėjau vizijos, ką su tuo darysiu. Bet tokiems kaip aš, nežinantiems, kitoje pusėje yra receptukas. Paprastas, bet, atrodė, gardus. Ir, pasirodo, ne tik atrodė tikrai gardus!
REKLAMA
REKLAMA
Ingredientai, kurių reikės:
- vištienos krūtinėlės filė
- pakučio žaliosios curry pastos
- šiek tiek vandens
- šiek tiek aliejaus
- skardinės kokosų pieno
- maltų čili pipiriukų
Gaminimas:
Curry pastą supilam į keptuvę su šiek tiek įkaitinto aliejaus. Minutę dvi pakepinam, tada pilam vandenį, užverdam, dedam ten gabaliukais supjaustytą vištienos filė, patroškinam kelias minutes. Tada pilam kokosų pieną ir ant nedidelė sugnies troškinam kol padažas sutirštėja. Viskas
Patiekiau su ryžiais, apibarsčiau maltais čili. Labai skanu.
Skanaus!
REKLAMA