• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis desertas mano skoniui tiesiog nuostabus...

4 porcijoms reikės:


400 ml. pieno

50 g cukraus

50 g juodojo šokolado

2 kiaušinių

Kiaušinius išplakame su cukrumi. Puode šildome pieną ir sumetame sulaužytą gabalėliais šokoladą. Maišome, kol pienas užvirs, o šokoladas ištirps. Nukeliame nuo ugnies ir lėta srovele pilame į kiaušinių plakinį. Plakti galima mikseriu, tik reikėtų nustatyti nedidelį greitį, kad labai nesuputotų.

Kremą pilame į keramikinius indelius ir dedame į skardą ar kepimo formą su vandeniu. Vandens turėtų būti tiek, kad siektų 3/4 indelio aukščio. Įkaitintoje iki 150 laipsnių orkaitėje desertą kepame 30-45 min. Orientacija ar kremas jau iškepė - pajudinus formelę jis turi būti ne skystas, bet "drebantis", kaip žele. Desertą reikėtų bent 4 val., o geriausiai per naktį, palaikyti šaldytuve.



Ugnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų