250 g moliūgo
2 valgomųjų šaukštų cukraus
3 valgomųjų šaukštų cukraus pudros
2 kiaušinių baltymų, vanilino
Moliūgą iškepti arba išvirti nedideliame kiekyje pieno, atšaldyti, pertrinti per sietelį ar sumalti mėsmale, įberti cukraus, išmaišyti. Kiaušinio baltymus išplakti su cukraus pudra iki standumo ir iš lėto pamaišant supilti į moliūgo piure, viską išmaišyti.
Gautą masę sudėti į riebalais pateptą ir džiūvėsiais pabarstytą skardą, viršuje peiliu padaryti tinklelį, pabarstyti cukrumi ir pašauti į karštą orkaitę. Kad būtų aromatingiau, galima įdėti vanilino, cinamono, citrinos ar apelsino žievelės, vaisių esencijos - ananasinės, žemuoginės ar kitokios.