Kiguolis prakalbo apie santykius su paaugliu sūnumi: esu blogas tėtis

Ne vieną sėkmingą projektą sukūręs verslininkas Ugnius Kiguolis – spalvinga asmenybė. Savo drąsios nuomonės apie skiepus ar kitas aktualias temas internete nebijantis reikšti vyras neretai susilaukia ir kritikos, tačiau niekuomet savo požiūrio nekeitė.

19

Šį šeštadienį TV3 kulinarinėje pokalbių laidoje „Virtuvės istorijos“ Ugnius pabils ir apie tėvystės rūpesčius, sūnaus auklėjimo metodus bei paauglystę.

(19 nuotr.)
FOTOGALERIJA. U.Kiguolis apie santykius su paaugliu sūnum: „Stengiuosi diegti teisingas vertybes“

Ką tik pirmąjį gimtadienį atšventusioje kulinarijos studijoje „Gastro siena“ laidos herojų lauks du veganiški patiekalai ir stalas, nukrautas kokybiškais produktais. Burtai lems, jog Ugniaus sūnus Matas Pijus gamins avinžirnių karį su špinatais, o pats Ugnius– šri lankietišką daržovių roti. Laidos svečiams į pagalbą skubės laidos vedėjai Ilona Juciūtė ir Dilanas Dampella Gamage.

Prieš metus laidoje dalyvavę Ugnius ir Matas prisipažins, jog šį kartą kruopščiai ruošėsi, darė namų darbus ir tobulino savo kulinarinius įgūdžius. Anot verslininko, namuose, visą maisto ruošimą perėmė jaunoji karta.

„Kai man nieko valgyt nepadaro, tai tenka pačiam sau pasidaryti“, - tiesiai šviesiai su šypsena laidoje pasakos Matas.

Triukšmingą ir skandalingą gyvenimą kažkada gyvenęs Ugnius, šiandien yra dingęs iš vakarėlių ir kitų naktinių renginių. Visiškai pakeitęs savo gyvenimo būdą, verslininkas aktyviai sportuoja, rūpinasi savo sveikata ir net atsisakė mėsos bei propaguoja veganizmą.

„Lietuvoje dar mažai veganiškų produktų, tačiau keliaujant ir ragaujant, net gi mėsą valgantys draugai sako, kad kartais skirtumo skonyje neberanda. Tai manau, nustebs didelis dalis žmonių, kad patiekalo skonis gali būti toks pats ir be mėsos“, - laidoje pasakos Ugnius.

Žinomas vyras pasakos, jog teisingas gyvenimo vertybes kaip įmanydamas stengiasi įdiegti ir savo trylikamečiui sūnui Matui Pijui.

„Aš tai esu blogas tėtis, reikia – priverčiu sūnų ateiti į filmavimus, daryt valgyti, ko jis visai galbūt nenori. Bet jei rimtai, tai jam yra puikios pamokos – išmokti šnekėti prieš kameras, nebijoti reikšti savo nuomonę. Sūnui artėja to jaunatviško maksimalizmo laikai, kada gali prasidėti paauglystės problemos, atsikalbinėjimai, neklausymai. Viskam jau esu pasiruošęs ir tik laukiu, kada čia prasidės“, - laidoje juokaus Ugnius.

REKLAMA

Be įdomių pokalbių laidoje laukia ir azartiška svečių dvikova. Kuris patiekalas gardesnis, nuspręsti teks Ugniaus broliui, Mato dėdei Linui. Kaip sutaria broliai Kiguoliai?

„Šiuo metu sutariame tikrai gerai. Buvo visokių periodų, kuomet buvome vaikai, mažai kalbėdavome ir bendraudavome, nes ne visi vyresnieji broliai linkę draugauti su mažaisiais, bet dabar tikrai randam bendrą kalbą“, - pasakos Linas.

Ką Ugnius gali atsakyti savo kritikams, kaip Matui sekasi mokykloje ir kuris laidos herojus per metus labiau patobulino savo kulinarinius įgūdžius - paaiškės jau šį šeštadienį 8:30 val. laidoje „Virtuvės istorijos“.

Jau dešimtą sezoną skaičiuojanti televizijos žiūrovų pamėgta kulinarinių pokalbių laida „Virtuvės istorijos“ žada dar aršesnes ir azartiškesnes žinomų Lietuvos šeimų bei jų artimiausių bičiulių kulinarines kovas.

Prie ilgametės laidos vedėjos, kulinarės Ilonos Juciūtės šiame sezone prisijungė iš Šri Lankos kilęs, bet Lietuvą be galo mylintis profesionalus virtuvės šefas Dilanas Dampella Gamage – jie kartu padės laidos herojams rungtis ir ruošti skaniausius patiekalus. Geriausi pokalbiai gimsta virtuvėje, todėl kaskart patiekalų gamybą lydi atviros ir nuoširdžios istorijos, o galiausiai į studiją atvykęs trečiasis laidos svečias turi ne tik išrinkti skanesnį patiekalą, bet ir atspėti jį pagaminusį kulinarą.

„Virtuvės istorijos“ – šeštadieniais, 8:30 val. per TV3!


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (0)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų