Į jaukų Beatos knygos pristatymą susirinko stilinga ir pasmaguriauti mėgstanti publika

Vilniaus senamiestyje įsikūrusiame restorane viena mylimiausių kulinarių pristatė savo trečiąjį kūdikįišskirtinių kepinių knygą. Į jaukų vakarą „Steakhouse Hazienda“ kiemelyje susirinko geriausi receptų kūrėjos draugai ir kitos pramogų pasaulio žvaigždės, neatsispiriančios pyragaičiams ir tortams.

Populiariausių Lietuvoje kulinarinių knygų autorė, televizijos laidų vedėja Beata Nicholson įgyvendino dar vieną savo svajonę – savo trečiojoje knygoje „Beatos virtuvė: kepinių knyga“ ji pasidalins ne vienus metus kauptais kepinių receptais.

Beata prisipažino iškilmingam pristatymo vakarui ruošėsi visą dieną. „Visą dieną laksčiau, tai vežiau vaikus, tai kepiau eklerus... Ir negaliu pasakyti, kad labai sekėsi – ir kremo antgalis netiko, ir viskas iš rankų krito“, – linksmai, kaip visada greitakalbe, dienos įspūdžius bėrė kulinarė.

Vakaro svečiams ji paruošė kelis pyragus, eklerus, pyragaičius su uogomis ir varške, kišo bei kitų užkandžių, kurių skonis tarsi močiutės gaminto maisto. Skambant linksmai „Elle G“ muzikai svečiai gurkšnojo šampaną ir dalinosi savo mėgstamų saldumynų receptais.

REKLAMA

Storos ir stilingai iliustruotos knygos autorė patikino, kad kepant skanumynus iš jos knygos tikrai negresia priaugti svorio. „Dar neteko sutikti žmogaus, kuris išsikepęs pyragą visą jį ir suvalgytų“, – juokėsi Beata. Tačiau netrukus ranką aukštyn, kaip prisipažinimo ženklą kilstelėjo televizijos prodiuserio Lauryno Šeškaus žmona Indrė, taip visus priversdama pritariamai kvatotis. „Na, visko pasitaiko, bet valgant saikingai, tikrai nesustorėsite“, – linksmai atsakė Beata.

Knygoje yra aštuoni teminiai skyriai, kuriuose sutalpinta daugiau nei šimtas pačių įvairiausių receptų. Čia klasika persipina su naujausiomis konditerijos madomis, laiko patikrinti, išmėginti receptai – su populiariausiais saldumynais ar pikantiškais kepiniais iš Australijos, Anglijos, Serbijos, JAV.

„Apie tokią knygą svajojau dar rašydama pirmąsias dvi. Nes tik ruošiant kepinius širdyje iš tiesų užgroja šventinis dūdų orkestras, o pats pasiraitęs miltuotas rankoves tampi to orkestro dirigentu. Nemanykite, kad šia knyga kviečiu jus maitintis tik pyragaičiais su kremu ar „Napoleonu“ – vartydami šią knygą rasite ne tik receptų, kuriuos norėsis tuoj pat išbandyti, bet turėsite ir kur akis paganyti, pailsėti, pasisemti įkvėpimo..", – sako Beata.


Rašyti komentarą...
o
opapa
2012-08-29 21:18:52
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nuotraukos tai ne is sio vakaro sudetos. Beata buvo su rozine suknele siandien! Baisu! Kaip taip galima apgaudineti skaitytojus... :)
Atsakyti
0

i
ila
2012-08-29 21:51:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
tu gal nesveikas?
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų