Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Būsiu atviras aš užsidarau.
Sudo vertas tas tavo Michelinas ir jeigu kebabines nukonkuravo :)
@Edikas
net matau kebabinės klientus:))
lidle 5 cepelinai XXL uz 3 su kapeikom. Tai kam man valgyti brangiau ?
Eis i statybas betona maisyti rankomis ir nesioti murininkams, babkes maisais namo nes :)
Dar vienas suzvaigdejo ant Lietuvos. Viena serykla uzdaris dar liks 8 fermos :)
Labai gaila. Teko lankytis, degustacinės vakarienės paliko puikius ispūdžius. Sėkmės gerb. Šefui tolimesnėje veikloje.
Pagarbiai,
Gražina
Pagarbiai,
Gražina
@Gražina
Nu bet ir pasiseke poniai dar spet pavakarieniaut kol neužsidare, matyt ponia turtinga vyra ar drauga turit, nepykit, kad net šioks toks pavydas sueme, tai gal geriau eisiu išsikepti bulviniu blynu ...
@Pasiseke
baltas pavydas "poniai dar spet pavakarieniaut kol neužsidare" be pykčio- norm.
@Pasiseke
Na jeigu nesiseka tau uždirbt, kad pavalgyt restorane, tai keisk darbą, mąstymą ir nereiks pavydėt. Pilna Lietuvoj darbų, tik norinčių ir sugebančių dirbti nelabai yra
uz kotletus moket po 50eur
@nebera durniu
nei tu ten buvai nei kotletus valgei:)) ne mokėjai už juos:))
„Gastronomiką“ uždarantis Liutauras Čeprackas prabilo apie priežastis: „Būsiu atviras“