• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

Kvietiniai miltai: 320 gramų

Cukrus: 250 gramų

Kiaušiniai: 4 vienetai

Grietinės: 2 šaukštai

Kepimo milteliai: 2 šaukšteliai

Aliejus: 4 šaukštai

Obuoliai: 2 vienetai

Vynuogių: pagal skonį

Razinų: pagal skonį

REKLAMA
REKLAMA



Gaminimas:

Supilame cukrų, įmušame kiaušinius, viską gerai išplakame. Persijojame miltus sumaišytus su kepimo milteliais į plakinį, įpilame aliejų ir grietinę. Viska gerai išplakame. Turi gautis tiršta, vientisa masė.

REKLAMA

Sudedame supjaustytus obuolius nestambiais gabalėliais, razinas. Galime pagal skonį įpilti kvapų, cinamono ar kakavos. Išmaišome.

Gautą masę supilame į skardą arba kepimo formą išteptą sviestu ir apibarstome džiūvėsėliais (nebūtinai). Viršų apdėliojame vynuogių supjaustytomis puselėmis.

Viską įdedame į įkaitintą orkaitę. Kepti apie valandą, kol viršus gražiai apskrus. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų