2. Dubenyje sumaišykite 3/4 stiklinės miltų, įpjaustykite gabalėlį minkšto sviesto, suberkite 3 šaukštus cukraus ir minkykite, kol gausis trupiniai.
3. Tais trupiniais išklokite kepimo skardą paspausdama, kad gautųsi vienalytis plokščias plonas pagrindas.
4. Skardą pašaunate į orkaitę (įkaitintą iki 170 laipsnių) ir kepate 15 min.
5. Kol pagrindas kepa greitai ruošiate viršutinį sluoksnį: išplakate kiaušinį ir baltymą, suberiate 0,5 stiklinės cukraus, 2 šaukštus miltų, įpilate 2 šaukštus citrinos sulčių, 1 šaukštą vandens, 1/4 šaukšto kepimo miltelių. Viską gerai suplakate, suberiate tarkuotą citrinos žievelę, išmaišote.
6. Ištraukiate iš orkaitės skrdą su pusiau apkepusiu pagrindu, užpilate ant jo ką tik pauoštą viršutinį sluoksnį ir - atgal į orkaitę.
7. Kepti apie 20-25 min., kol kraštai ims rusvėti, ištraukus supjaustyti trikampėliais, apibarstyti cukraus pudra.
Patiekalo gaminimo trukmė pailgėja dėl jo kepimo. Pats paruošimo procesas tikrai labai paprastas ir spartus, tetrunka apie 20 minučių. Greitas pyragas prie arbatos, skanus ir šiltas, ir šaltas.