• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ingredientai:

Ingredientai:

REKLAMA

5 porcijos

500 gramų jautienos faršo,

1 čili pipiras

100 gramų aštraus pamidorų padažo

500 gramų pomidorų

2 česnako skiltelės

400 gramų konservuotų aštrių raudonų pupelių

1 paprika

prieskonių (paprikos, prieskonių jautienai ir pan.) pagal skonį

1 svogūnas

3 šaukštai aliejaus

200 g fermentinio sūrio

Druska, pagal skonį

REKLAMA
REKLAMA

Gaminimas:

~ 2 valandos

Pamidorus nuplikykite karštu vandeniu ir nuplaukite nuo jų odelę. Pomidorus, čili pipirą, papriką ir česnako skilteles sumalkite. Jautienos faršą pakepinkite kartu su smulkiai supjaustytu svogūnu kol paruduos. Į puodą supilkite faršą, sumaltą daržovių masę, konservuotas pupeles ir pomidorų padažą. Jei manote, kad per sausa, pomidorų padažo įdėkite šiek tiek daugiau. Viską gerai išmaišykite, suberkite prieskonius ir druską. Troškinkite apie 15-20 minučių ant silpnos ugnies. Patiekdami supilstykite į lėkštes ir apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu, sūris gražiai išsilydys. Skaniausia valgyti su paskrudintomis ir česnaku įtrintomis batono rekelėmis arba pašildytomis česnakinėmis bandelėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų