Labai pigus, skanus ir pakankamai greit pagaminamas patiekalas.
Reikės: bulvių, grybų, 2 kiaušinių, svogūno, grietinės, pieno, aliejaus, prieskonių.
Paruošimas:
Grybus išverdam ir nukošiam per kiaurasamtį. Supjaustome kubeliais svogūną, dedame į keptuvę su grybais ir kepame aliejuje (nedideliam kiekyje). Įberiam prieskonių, supilam grietinę ir dar kelias minutes patroškinam. Bulves nuskutame, sutarkuojame burokine tarka. Į tarkius dedam druskos, kiaušinius, pilam pieną, aliejaus porą šaukštų ir viską išmaišome gerai. Pusę tarkių dedame į skardą išteptą aliejumi, ir gražiai padengiam dugną, ant viršaus dedam keptus grybus, ant jų - vėl tarkius likusius. Šaukštu gražiai visą skardos turinį paspaudžiame. Šauname į orkaitę 200laipsnių ir kepame kol viršus gražiai parus.
Skanaus. Valgome su grietine.