• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Vos vakar iš Azijos sugrįžę „Virtuvės mitų griovėjai“ jau antrąją šv. Velykų dieną, balandžio 1-ąją, 9.30 val. sveikinsis su TV3 žiūrovais specialioje pirmą kartą rengiamoje tiesioginėje televizijos laidoje „Virtuvės mitų griovėjai. Po šv. Velykų“. Dviejų valandų trukmės transliacijoje garsieji kulinarai kalbės apie tai, kaip išmoningai panaudoti nesuvalgytus margučius, tikrins, ką antrąją švenčių dieną savo virtuvėse gamina žinomi Lietuvos žmonės, ir parodys specialiai šiai laidai Azijoje ir Lietuvoje kurtus kulinarinius reportažus.

 Vos vakar iš Azijos sugrįžę „Virtuvės mitų griovėjai“ jau antrąją šv. Velykų dieną, balandžio 1-ąją, 9.30 val. sveikinsis su TV3 žiūrovais specialioje pirmą kartą rengiamoje tiesioginėje televizijos laidoje „Virtuvės mitų griovėjai. Po šv. Velykų“. Dviejų valandų trukmės transliacijoje garsieji kulinarai kalbės apie tai, kaip išmoningai panaudoti nesuvalgytus margučius, tikrins, ką antrąją švenčių dieną savo virtuvėse gamina žinomi Lietuvos žmonės, ir parodys specialiai šiai laidai Azijoje ir Lietuvoje kurtus kulinarinius reportažus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ši laida mums bus savotiška premjera TV3 televizijoje, kadangi nuo balandžio 7-osios septynis sekmadienius iš eilės kulinarinius mitus griausime tiesioginėje laidoje „Virtuvės mitų griovėjai“. Po šio laidų ciklo gegužės mėnesį prasidės egzotiškasis televizijos laidų sezonas, kuriam reportažus rengėme keliaudami po Vietnamą“, – apie grandiozinius planus pasakoja vienas kūrybingosios trijulės narių – kulinaras Alfas Ivanauskas.

REKLAMA

Pirmadienį, balandžio 1-ąją, velykinėje TV3 transliacijoje „Virtuvės mitų griovėjai“ daug dėmesio skirs kiaušinių temai. Kiaušinių margintojus iš visos Lietuvos jie kvies dalyvauti gražiausio ir geriausio margučio rinkimuose, nugalėtoją rinks tiesioginiame eteryje. Bus pateikti ir originalūs receptai bei bus duota patarimų, ką gardaus galima pagaminti naudojant virtus kiaušinius, kurių antrąją šv. Velykų dieną galima rasti bene kiekvienuose namuose. Kulinarai pasiruošę papasakoti aibę įdomių neįtikėtinų faktų apie kiaušinius, jų marginimą ir panaudojimą kulinarijoje.

REKLAMA
REKLAMA

Specialiuose šiai laidai rengtuose reportažuose – žvilgsnis į tai, kaip atrodė A. Ivanausko ir Ali Gadžijevo kulinarinė kelionė po Vietnamą, ir jų papasakojimas, kaip paplūdimyje sekėsi marginti kiaušinius vietinėmis šaknimis ir žolėmis. Kitas „Virtuvės mitų griovėjai. Po šv. Velykų“ reportažas buvo kuriamas net pusę metų! Ką galima pagaminti po užšalusiu ežero ledu? Unikalus gaminimo būdas pareikalavo ne tik kulinarų išmonės, bet ir profesionalių narų pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kokie žinomi Lietuvos žmonės dalinsis savo idėjomis apie pavasarinio stalo dekoravimą? Kokius mitus apie kavą griaus kulinarai? Daugiau nei 25 valgių receptai, virtuvinės sodininkystės paslaptys, patarimai, kaip auginti prieskoninius augalus ir žalumynus – visa tai TV3 žiūrovų laukia balandžio 1-ąją 9.30 val. Specialioje dviejų valandų laidoje tiesioginiame TV3 eteryje sveikinsis A. Ivanauskas, A. Gadžijevas ir Martynas Praškevičius.

Tą pačią dieną TV3 kviečia žiūrėti visų laukiamiausią „Oskarui“ nominuotą lietuviškai dubliuotą pavasario premjerą „Veidrodėli, veidrodėli...“, senosios rusų animacijos herojų sugrįžimą premjeroje „Caraitis Ivanas ir vilkas pilkas“ bei romantinę komediją „Marlis ir aš“.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų