1 stiklinės graikinių riešutų;
3 šaukštai sezamų aliejaus;
6 šaukštai rudojo cukraus;
2 šaukštai raudonojo acto;
500 gr spagečių;
1 šaukštelio čili pipirų;
saujos petražolių;
1 šaukštelis drusko;
1 stiklinė sojos padažo;
4 skiltelės česnako.
Paruošimas:
Česnakus išspausti. Petražoles susmulkinti. Riešutus sutrinti kuo smulkiau.
Keptuvėje įkaitinti sezamo aliejų, sudėti riešutus, čili, česnakų košelę, actą ir cukrų. Pakepinti 2 min. Tada supilti sojos padažą, gerai išmaišyti ir dar patroškinti 5 min. Spageti makaronus išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtus spageti gausiai aplieti padažu ir petražolėmis.
REKLAMA