REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)

Princo Williamo žmona Kate Middleton – ne tik hercogienė, bet ir trijų vaikų motina, kurią daugelis laiko tikru pavyzdžiu.

11

Princo Williamo žmona Kate Middleton – ne tik hercogienė, bet ir trijų vaikų motina, kurią daugelis laiko tikru pavyzdžiu.

REKLAMA

Žavinga moteris visą pasaulį stebina elegancija bei liekna figūra.

Tiesa, ši visame pasaulyje puikiai žinoma moteris tikrai ne visada buvo tokia. Internete galima rasti nuotraukų, kaip Kate atrodo dar tada, kai nebuvo gerai žinoma.

Pasirodo, kad dar besimokydama universitete, K.Middleton dirbo išties žemišką ir paprastą darbą – buvo padavėja. Vis dėlto ji neslėpė, kad tai jai sekėsi tiesiog tragiškai.

 Paskutiniais metais mokykloje, kai jai buvo trylika, Keite buvo pripažinta mokyklos geriausia sportininke.

Po to ji mokėsi mokamoje Downe House mergaičių mokykloje kaimo vietovėje prie Niuberio, kurią paliko 1996 m. tik sulaukusi 14 metų ir persikėlė mokytis į Marlborough koledžą Viltšyre. Šiame koledže taip pat mokėsi jos sesuo Pipa ir brolis Džeimsas.

REKLAMA
REKLAMA

Po koledžo baigimo Keitė Middleton nusprendė toliau studijuoti meno istoriją Škotijos seniausiame Šv. Andriaus universitete. Tame pačiame universitete mokėsi britų karališkosios šeimos narys, princas Viljamas. Manoma, kad studentai susitiko 2001 m. 2005 m. Keitė ir Viljamas kartu baigė universitetą. Jų ryšiai buvo trumpam nutrūkę 2007 m. ir dar tais pačiais metais pora atkūrė šiltus santykius.

REKLAMA

Prieš savo vestuves Keite dažnai dalyvaudavo aukšto rango karališkuose renginiuose. Galiausiai, kai Keitės Middleton ir princo Viljamo santykiai buvo paviešinti, ji sulaukė ypatingai didelio žiniasklaidos dėmesio. Keitė ištekėjo už Princo Viljamo 2011 m. balandžio 29 d. Vestminsterio vienuolyne. 

Tiesa, nepriekaištingų formų Kate, neseniai atskleidė savo lieknumo paslaptį.  Pasižiūrėjus į Kate pastebime, kad ji turi itin liekną bei plokščią pilvą. Jos figūra iš ties – pavydėtina.

Pasirodo, Kate Middelton laikosi Dukano dietos, kuri padeda išlaikyti jai liekną figūra. Tačiau vien dieta nepadeda jai taip atrodyti. Ji taip pat aktyviai leidžia laisvalaikį, domisi sportu. Mėgsta paspardyti kamuolį bei žaisti tinklinį.

REKLAMA
REKLAMA

Jos asmeninis treneris pasakoja, kad ji daugiausiai sportu užsiima – namuose. Ji mėgsta atlikti pratimus su svarmenimis. O siekiant išlaikyti plokščią pilvą, ji atlieka įvairius pratimus.

„Lenta“  yra veiksmingiausias pratimas, norint turėti tokį pilvą. Jos treneris sako, kad jai labai patinka mankštintis ir tai daro kiekvieną rytą. „Ji sunkiai dirba sporto salėje, pradedant nuo kardio apšilimo, klubų pakėlimų, pritūpimų, blauzdų pakėlimų, tiltelių ir atsispaudimų“, – pasakoja treneris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų