REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Millie Bobby Brown (tv3.lt fotomontažas)

Žvaigždės gyvenimas nėra toks paprastas, koks gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio – daugybė žinomų žmonių patiria patyčias, persekiojimą, o tai galiausiai nuveda ir prie didelių problemų.

5

Žvaigždės gyvenimas nėra toks paprastas, koks gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio – daugybė žinomų žmonių patiria patyčias, persekiojimą, o tai galiausiai nuveda ir prie didelių problemų.

REKLAMA

Tuo neseniai galėjo įsitikinti ir serialo „Stranger Things“ žvaigždė Millie Bobby Brown.

Mergina neseniai socialiniuose tinkluose pasidalijo jautriu įrašu, kuriame papasakojo istoriją, kaip viena gerbėja ėmė ją persekioti, kai ši apsipirkinėjo kartu su savo mama. 

Pasirodo, kad gerbėja paprašė, jog Millie leistų ją nufilmuoti. Millie atsisakė, nes kitaip nei kiti gerbėjai, kurie dažnai prašo bendrų asmenukių, ši fanė paprasčiausiai norėjo filmuoti vieną aktorę. „Aš nenoriu, kad mane kažkas filmuotų, tam visai nėra tikslo“, – sakė mergina.

Vis dėlto gerbėjai toks aktorės atsakymas netiko. „Kol atsiskaitinėjau, ji praėjo pro mane ir ėmė mane filmuoti. Aš pasakiau, kad esu žmogus – kaip dar galiu tavęs paprašyti nustoti? Ji atsakė:  „Kodėl tuomet negaliu nufilmuoti žmogaus?“ Atsakiau, kad ne tada, kai paprašiau to nedaryti. Mane  liūdina, kai žmonės peržengia ribas – norėčiau, kad visi vieni kitus labiau gerbtų“, – vėliau socialiniuose tinkluose sakė aktorė.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus Millie apsipylė ašaromis ir pridėjo, kad vis dar bando rasti komforto zoną, tačiau tokie dalykai labai vargina. „Kur mano teisė pasakyti „ne“?“ – klausė ji.

REKLAMA

Vėliau ji dar pridėjo: „Dabar man viskas gerai. Tačiau tuo metu mane užklupo emocijos, nes jaučiausi nepatogiai ir negerbiama“.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Millie kartu su šeima į JAV pasikėlė dar būdama 8 metų, mat tėvai matė jos talentą ir norėjo, kad mergaitė tobulėtų. Jau 12-os ji vaidino Eleven seriale „Stranger Things“. Už vieną serialo epizodą ji gaudavo 300 tūkst. eurų, o sulaukusi 13-os pelnė ir pirmąją „Emmy“ statulėlę. 

Teigiama, kad ryškiausi Holivudo veidai yra įsikinę, kad Millie netrukus taps „A“ lygio žvaigžde, tokia, kaip 30 metų Jennifer Lawrence ar 31 metų Emma Stone.

REKLAMA
REKLAMA

„Millie – rimta mergina, ji kiekvieno radare. Jos žvaigždė tik kils“, – sako prodiuseris Jonathanas Sothcottas. 

O štai pati Millie labiausiai džiaugiasi savo prodiusavimo debiutu. „Tai suteikia jėgų. Žinoma, tai reikalauja ir daugybės nervų, nes aikštelėje esi su patyrusiais prodiuseriais ir vis tiek viską turi kažkaip sutalpinti“, – apie naują patirtį kalbėjo mergina.

„Tačiau aš turėjau puikią komandą – tokią, kuri privertė mane jaustis be galo patogiai dalinantis savo mintimis ir idėjomis“, – pridėjo aktorė.

Supratę, jog turi itin talentingą dukrą, Millie šeima persikėlė gyventi į Floridą, kur mergaitė lankė savaitgalinę mokyklą, o sulaukusi 9 metų vaidino TV juostoje „Alisa stebuklų šalyje“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Netrukus jos agentas paskatino šeimą persikelti darkart – šįkart į patį Holivudą. Netrukus jos tėvai buvo pristatyti kitoms svarbioms personoms, kurios Millie talentu nesuabejojo nė sekundei. 

Tada Millie ėmė pasirodyti epizodiniuose vaidmenyse serialuose „Modern Family“, „Grey’s Anatomy“, o vėliau sukūrė vaidmenį net Steveno Spielbergo projekte. 

Deja, mergaitei vis nesisekdavo gauti pagrindinių rolių, todėl netrukus šeima nusprendė grįžti į Jungtinę Karalystę. O kur dar nemaloni patirtis su viena kastingo agente, kuris pasakė, kad Millie tampa suaugusia. Tai ją privertė verkti.

Tačiau jau tą pačią dieną ji pasirodė „Stranger Things“ kastinge, o po kelių savaičių ir vėl buvo pakeliui į JAV. 

REKLAMA

Praėjusiais metais Millie pirmąkart pasirodė ir kino teatrams skirtame filme, „Godzilla: King of the Monsters“. 

„Nėra kitos aktorės pasaulyje, kuri galėtų varžytis su Millie, jos žmogiškumu ir nuoširdžiu spindėjimu“, – šitaip apie Millie atsiliepė Jonathanas Shalitas. 

Millie turi vyresnę, 27 metų seserį Page, 22 metų brolį Charlie ir 8 metų seserį Avą. Šiuo metu šeima gyvena tarp Londono ir Atlantos. 

Dar prieš patirdama didžiulę sėkmę, aktorė yra sakiusi: „Mes daug kartu išgyvenome, o pakeliui buvo iš nemažai ašarų“, – sakė ji. 

Tačiau jos tėvai visuomet tikėjo, kad mergaitė – ypatinga, mat kol kitos jų atžalos žiūrėdavo animacinius filmukus, ji augdama žiūrėavo miuziklus. 

REKLAMA

Sunku patikėti, tačiau dabar Millie yra „Forbes“ sąraše tarp 100 didžiausią įtaką darančių žmonių. 

Paklausta, kas buvo jos vaikystės herojai, Millie yra atsakiusi, jog tai – Selena Gomez ir Miley Cyrus. Tačiau ateityje ji siekiasi pasiekti to, ką pasiekė Angelina Jolie, Natalie Portman ir Jodie Foster.

O štai praėjusiais metais jai teko išgyventi ir pirmąjį širdies skausmą. Po 10 mėnesių Millie jos vaikinas Josephas Robinsonas pasuko skirtingais keliais.

„Tai – siaubinga, bet visi tai patiria. Tereikia kiek paklausyti Taylor Swift dainų, išgerti skanios arbatos ir juos pamiršti“, – apie tai vėliau kalbėjo aktorė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų