REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Dolly Parton (nuotr. SCANPIX)

74 metų dainininkė Dolly Parton visuomet atrodo pritrenkiančiai, tačiau moteris niekuomet neslėpė, kad į savo išvaizdą nemažai investuoja. 

6

74 metų dainininkė Dolly Parton visuomet atrodo pritrenkiančiai, tačiau moteris niekuomet neslėpė, kad į savo išvaizdą nemažai investuoja. 

REKLAMA

Tiesa, ji ir dabar sako, kad pasenti niekuomet neketina, nes tiesiog neturi tam laiko.

Taip pat Dolly prideda, kad visuomet jaunai išlikti jai padės plastikos chirurgais, kurių paslaugomis ji ir dabar mėgaujasi reguliariai. Neseniai dainininkė netgi pasklebė, kad sulaukusi 95 metų, ji vis tiek ketina atrodyti taip, kaip dabar.

„Galvodama apie savo gyvenimą, niekuomet negalvoju apie skaičius. Visų pirma, aš niekuomet nebūsiu sena, nes neturiu tam laiko. Negaliu sustoti tokiai pauzei, kad per ją pasenčiau“, – sakė ji.

Anksčiau Dolly yra sakiusi, kad netgi miega pilnai pasidažiusi, ir kad yra visuomet pasiruošusi būti filmuojama ar fotografuojama. „Atrodysiu kaip animacinio filmuko herojus. Būsiu pasidažiusi. Atrodysiu taip jaunai, kaip mano plastikos chirurgai man leis, taip pat naudosiu tinkamą šviesą ir makiažą. Tačiau, labiau už visa tai, svarbu yra kas sklinda iš vidaus“, – sako ji.

REKLAMA
REKLAMA

„Tai požiūris, su kuriuo švytėsite. Kartais jis gali priversti jaustis jaunai ir atrodyti jaunai kitiems“, – sako ji.

D. Parton anksčiau taip pat yra pozavusi ir vyrams skirtam žurnalui „Playboy“. Tąkart jai buvo 43 metai. Sunku patikėti, bet sklinda kalbos, kad moteris visa tai galėtų pakartoti. „Jei galima tai padaryti skoningai ir su geru interviu, aš tai padaryčiau. Mes apie tai kalbėjome“, – sakė dainininkė.

REKLAMA

Ir nors daugeliui galėtų atrodyti, kad apie Dolly žino viską, iš tiesų ją puikiai pažįsta, ir be įspūdingų perukų ar išpuoštų kostiumų žino tik jos vyras, Carlas Deanas.

Būtent jis įkvėpė ją tokiems kūriniams, kaip „Jolene“, „From Here to the Moon and Back“. Daugybės „Grammy“ nugalėtoja yra atsivėrusi ir apie tai, kad per visą jos karjerą ir jų 53 metų santuoką Carlas palaikė ją kiekvieną dieną.

Vos pabaigusi vidurinę mokyklą, Dolly iškeliavo į Nashville miestą, kuriame tikėjo įgyvendinti savo svajonę ir tapti dainuojančia žvaigžde. O būtent pirmąją savo dieną naujame mieste, ji sutiko ir savo gyvenimo meilę, Carlą. Pora susipažino prie skalbimo mašinų.

REKLAMA
REKLAMA

„Į Nashville atvykau vilkėdama purvinus drabužius. Taip skubėjau čia atvykti… O kai įdėjau savo drabužius į skalbimo mašiną, ėmiau vaikštinėti aplink. Vienas vaikinas garsiai man sušaukė, ir aš jam atmojavau, stengiausi su visais bendrauti. Jis priėjo arčiau, ir tai buvo Carlas, mano vyras“, – pasakojo ji.

„Buvau nustebusi, kad kodėl kalbėjo su manimi, jis žiūrėjo į mano veidą (tai – keistas dalykas). Atrodė, kad jis iš tiesų norėjo sužinoti, kokia aš esu“, – vėliau pripažino ji.

Tiesa, pasirodo, kad Carlas ja iš tiesų be galo susidomėjo. „Mano pirma mintis buvo ta, kad noriu ją vesti. Antra: „O Dieve, ji puikiai atrodo“. Tai buvo diena, kai prasidėjo mano gyvenimas“, – šitaip apie Dolly atsiliepė jos vyras, 2016 metų interviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ir nors meilė tuo metu buvo mažiausia, apie ką Dolly galvojo, vis tiek pakvietė Carlą užeiti pas jos tetą ir dėdę į svečius. O kai jiedu susitikinėjo visą savaitę, jis ją pristatė savo tėvams. „Jis sakė, kad jis nuo pat pirmos minutės, kai mane pamatė, tik apie tai ir svajojo“, – pridėjo ji.

Ir nors vos prasidėjus jų santykiams, Carlas išvyko tarnauti į armiją, jie tuos 2 metus palaikė santykius per atstumą. O vos jam grįžus, 1966-aisiais, jiedu slapta susituokė.  Slapta, nes Dolly įrašų kompanija tikino, kad santuoka neigiamai atsilieps jos karjerai.

Ir nors daugelis jos artimųjų bijojo, kad po santuokos D. Parton apleis savo karjerą, tai niekuomet nenutiko. „Aš nesiekiau santuokos. Aš nesiekiau kažką susirasti, bet jūs žinote, kaip veikia meilė… O jis taip pat suprato, kodėl aš išvis atvykau į Nashville. Jis niekuomet nevertė manęs to mesti“, – apie Carlą sakė atlikėja.

REKLAMA

O kol Dolly kilo muzikoje, Carlas turėjo savo asfalto tiesimo kompaniją, ir jam tai patiko. Ir nors jis buvo matomas „My Blue Ridge Mountain Boy“ albume, jis labai aiškiai leido suprasti, kad žvaigždžių gyvenimas jo nedomina. Dėl šios priežasties, nors ir be galo myli Dolly, jis nuo 1966-ųjų niekuomet nebesilanko raudonojo kilimo renginiuose.

„Jis visuomet mane remia, iki kol aš į visa tai nesistengiu įtraukti jo paties. Jis – didžiausias mano slaptas gerbėjas, tačiau jis visada namie“, – sakė ji.

Tiesa, nepaisant to, kad šitaip džiaugiasi savo žmona, iš tiesų jam labiau prie širdies kiek kitokia muzika, pavyzdžiui, rokas grupė „Led Zeppelin.

REKLAMA

2016 metais pora atnaujino savo vedybinius įsakus. „Į nieką žemėje nekeisčiau paskutinių 50 savo gyvenimo metų“, – tokius žodžius Carlas tada ištarė mylimajai.

Anot D. Parton, jų santuoka sėkminga dėl jų asmenybių skirtingumo ir nepriklausomybės. „Sakoma, kad priešingybės traukia, ir tai yra tiesa. Mes visiškai skirtingi, tačiau dėl to tik linksmiau. Aš niekada nežinau, ką jis pasakys ar padarys. Jis visada mane nustebina“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų