REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Aktorė dalyvė Austėja Lukaitė jau ne vieną sužavėjo savo balsu projekte „X faktorius. Žvaigždės“, o apsilankiusi laidoje „Gero vakaro šou“ ji tiek laidos žiūrovus, tiek ir vedėjus Mindaugą Stasiulį bei Justiną Jankevičių papirko savo nuoširdumu.

Aktorė dalyvė Austėja Lukaitė jau ne vieną sužavėjo savo balsu projekte „X faktorius. Žvaigždės“, o apsilankiusi laidoje „Gero vakaro šou“ ji tiek laidos žiūrovus, tiek ir vedėjus Mindaugą Stasiulį bei Justiną Jankevičių papirko savo nuoširdumu.

REKLAMA

Laidoje aktorė ne tik uždainavo, bet ir papasakojo apie savo šeimą.

Vos uždainavusi įspūdinga moteris sulaukė ir Justino klausimo – kiek likimų ji per gyvenimą yra sulaužiusi? Iš pradžių paprašiusi patikslinti klausimą, Austėja vėliau patikino, kad negalvoja, jog yra toks žmogus, su kuriuo būtų taip pasielgusi, o vėliau paklausta, ar yra bandžiusi pakeisti vyrą, ji taip pat buvo nuoširdi. „Ne, aš taip nedarau, nes visi žmonės yra labai unikalūs, labai faini, ir išvis – kam būti su tokiu žmogumi, kurį reikia perdirbti?“ – mintimis dalijosi ji.

M. Stasiulis pabrėžė, kad aktorė užaugo nuodėmių mieste – Vilniuje. Aktorė ir pati su tuo sutiko, tačiau patikino, kad jos pačios nuodėminga pavadinti tikrai nebūtų galima.

REKLAMA
REKLAMA

„Aš gyvenau nuodėmių mieste, bet aš buvau labai užimtas vaikas. Aš šiaip turėjau ir draugų, buvau ir prie chebros, bet aš turėjau ir mokytis mokykloje, ir per pusę miesto važiuoti į muzikos mokyklą“, – pasakojo ji.

REKLAMA

Lukaitė netrukus prabilo ir apie savo šeimą – perdavė linkėjimus visiems nariams bei Meškutei. Laidos vedėjai iškart sukluso – kas galėtų turėti tokį netikėtą vardą?

„Meškutė yra priglaustas šuniukas. Kai mano tėvai jį priglaudė, ji dar pagimdė 5 vaikus. Tada mes įkėlėme nuotraukas į „Facebook“, jomis pasidalijo labai daug žmonių ir mes juos labai greitai išdalinome“, – pasakojo ji.

Pasirodo, kad Meškutę laukuose rado jos sesuo. „Mano sesė yra dailininkė, jai vis reikia kažkur ieškoti įkvėpimo – laukuose, miškuose ir panašiai. Ir ji, vieną rytą, kol dar gyveno pas tėvus, parvedė tą mažytę, kuri net nelojo. Ji bijojo tėčio, kad jis kažkaip keistai nesureaguotų, tad kol tėtis neišėjo į darbą, ji nelojo. O dabar ji sėkmingai gyvena pas mano tėvus 3-4 metus“, – prisiminimais dalijosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ištrauką iš laidos „Gero vakaro šou“ su Austėja pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad kitoje laidoje – „Pasaulis pagal moteris – Austėja apie save yra papasakojusi ir daugiau.

Austėja laidoje neslėpė, kad lipant ant scenos kojos dreba ir jai, mėgstančiai iššūkius ir žinančiai, ką reiškia stovėti prieš publiką. Receptas, padedantis jai eiti į priekį ir nesustoti yra nesudėtingas – daugiau dirbti, per daug neanalizuoti nesėkmių, nes tai – jau praeitis, koncentruotis į tai, kas dar bus. 

Svarbiausia – eiti į priekį

Šis receptas aktorei ne tik padeda nesustoti, bet ir atveria daug naujų galimybių. Viena jų – dalyvavimas muzikiniame projekte „X faktorius. Žvaigždės“. Sulaukusi prodiuserio skambučio Austėja nedvejodama ištarė taip – nuotykiai jai patinka, tad nėrė į šią savotišką avantiūrą stačia galva, nė akimirkai nepamiršdama atsakomybės jausmo ir pasiryžimo daug dirbti, juk visa tai jai – nauja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Austėja dainuoja nuo penkerių metų, po muzikos mokyklos ji pasirinko mokytis operinio dainavimo, tačiau šiandien ji – aktorė.

„Taip, tai tiesa, aš turėčiau būti operos solistė, gavau puikų išsilavinimą, tačiau dabar aš galiu daryti tai, ką aš noriu – visko po truputį“, –  juokiasi laidos viešnia, nors ir pratusi prie scenos, tačiau vis dar jaučianti jaudulį. 

Dalyvavimas šiame muzikiniame projekte merginai reiškia daug darbo ir pastangų, ji nesitiki laimėti jo vien todėl, kad turi operinio dainavimo patirties, juk pop scena yra visiškai kitokia.

„Aš pop muzikos dainuoti nemoku ir žinau, kad tai yra labai sunku. Todėl ir nelaikau savęs čia kažkokia lydere, tikrai ne, nes yra žmonių, kurie puikiai sugeba dainuoti ir be jokių mokslų“, – savo galimybėmis laimėti projektą suabejoja Austėja, kuriai šis iššūkis – nauja, bet labai reikalinga patirtis. Pačiame projekte ji pasirengusi dirbti iš visų jėgų, kad būtų pasiruošusi jam 200 procentų.

REKLAMA

Kelias į sėkmę 

Austėjos kelias į sėkmę ir žmonių širdis prasidėjo labai anksti, o pirmasis vaidmuo italų kurtame detektyviniame filme jai paliko neišdildomą įspūdį. 

„Man tai buvo visiškas wow – įsivaizduokite, aikštelėje gal penkiasdešimt žmonių, aš – antro kurso studentė, tačiau ta patirtis pasėjo kažkur giliai manyje tą gerą sėklą tam, ką aš dabar darau“, – apie savo aktorystės pradžią pasakoja Austėja, kuriai filmavimo aikštelė iki šiol prilygsta mažam stebuklui.

Laidos vedėjos Kristinos Rimienės paklausta apie savo vaidmenis, Austėja atskleidžia, kad mylimiausias jos vaidmuo, kurį atlieka jau ilgai – Esmeraldos iš miuziklo „Paryžiaus katedra“. Jei anksčiau ji dažnai atlikdavo sekretorės vaidmenis, tai pastaruoju metu vis dažniau tenka vaidinti nėščiąsias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų