REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Juozas Butnorius su šeima (nuotr. facebook.com)

Grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius su žmona Gražina minėjo ypatingą dieną. Spalio 27-ąją jie prieš 3 metus susipažino, o nuo tada tapo neišskiriami. 

14

Grupės „Patruliai“ narys Juozas Butnorius su žmona Gražina minėjo ypatingą dieną. Spalio 27-ąją jie prieš 3 metus susipažino, o nuo tada tapo neišskiriami. 

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt žinomas vyras papasakojo apie pirmąją jų pažintį, naujagimę dukrą bei tai, kaip jis pasikeitė, kuomet tapo tėvu.

Juozas pasakojo, kad prieš £ metus jis koncertavo privačiame renginyje, kuriame dirbo ir Gražina. „Ta diena buvo viena įsimintiniausių dienų mano gyvenime. Būtent tą dieną aš susipažinau su Gražina. Ji dirbo kavinėje, o mes koncertavome su grupe. Įėjau į kavinę, nes norėjau padaryti garso patikrinimą. Aš repetavau ir pamačiau ją. Mūsų žvilgsniai susitiko. Nuo tos akimirkos iki dabar ji yra „įkritusi“ man į akį... Manau, kad čia buvo abipusis dalykas. Iš karto užvirė chemija. Nepaprasta chemija“, – sakė jis.

Pašnekovas džiaugėsi, kad jų gyvenimas – it iš vadovėlio, viskas vyksta paeiliui: „Šie 3 metai yra kaip iš kokio vadovėlio. Nuo mūsų pažinties iki piršlybų praėjo mažiau, nei 10 mėnesių. Iki vestuvių irgi praėjo kažkur 10 mėnesių. Vėliau Gražina pastojo. Viskas tiesiog išplaukė.“

REKLAMA
REKLAMA

Juozas prisimena ir momentą, kuomet sukaupė drąsą ir priėjo prie Gražinos: „Prisimenu, kad man palaužė kojas. Aš supratau, kad negaliu šios galimybės praleisti. Po koncerto aš išgėriau gal kibirą kavos ir išdrįsau ją pasikviesti į pasimatymą. Norėjau ją pasikviesti išgerti kavos. Su drebančiomis rankomis po kavos, aš priėjau prie jos ir pakviečiau susitikti. Pasiūliau susitikti, o ji juokais pasakė: „O tau dar nemaža kavos?“

REKLAMA

Tiesa, jų gyvenime dabar yra dar daugiau džiaugsmo. Visai neseniai jie susilaukė mergytės, kurią pavadino Agota. Mažylė yra pirmoji vyro atžala: „Tai yra naujas etapas. Man kartais sunku suvokti, kad mes turime vaikelį. Tas jausmas yra nenusakomas. Ji moko mane būti geresniu, dėmesingesniu, atsakingesniu. Mes esame atsakingi už gyvybę. Kartais net suglumstu nuo to, ką ji su mumis daro –tikrus stebuklus. Man dar labai sunku apibūdinti šį jausmą, kurį aš jaučiu“, – jausmingai kalbėjo pašnekovas.

Anot atlikėjo, jis stengiasi būti geras tėtis ir visada rūpintis tiek savo, tiek ir mylimosios atžalomis: „Aš nebūsiu griežtas tėtis, bet būsiu teisingas. Esu jau pasirinkęs šią kryptį. Iki tol aš jau auginau Gražinos 2 vaikus. Dabar auginu 3 vaikus. Noriu būti griežtas, bet teisingas. Aišku, kad viskas proto ribose. Aš toks esu. Nemėgstu neteisybės.“

REKLAMA
REKLAMA

Juozo ir Gražinos namuose dabar auga 3 vaikai. Kalbėdamas apie juos jis pasakojo, kad jie nepavyduliauja mamos dėmesio, noriai priėmė naują šeimos narį: „Vaikai nepavyduliauja mamos dėmesio. Gal būtų kiek kitaip, jeigu būtų tik 1 vaikas, o dabar jie yra dviese. Jie kartu žaidžia ir leidžia laiką. Aišku, kad skiriame dėmesį ir jiems, tačiau dabar daugiau dėmesio mažylei. Ją reikia maitinti, prižiūrėti. Su malonumu aš vaikui sauskelnes pakeičiu, jį nešioju. Aš pačias pirmas sauskelnes jai ir kepuraitę uždėjau. Man tai buvo kažkas nuostabaus. Noriu būti visada šalia jos. Vyriausiems stengiamės skirti irgi daug laiko, tačiau jie yra dviese, todėl jiems tikrai linksmiau.“

Baigdamas pokalbį apie gyvenimą su mylimąją bei šeimos pagausėjimą, jis džiaugėsi, kad jų namuose vyrauja harmonija. „Karolina labai laukė sesės. Buvo be proto laiminga, kuomet sužinojo, kad turės sesę. Lopšines dainuoja, kiekvieną rytą ir vakarą ji ją pabučiuoja. Mūsų visi vaikai yra superiniai ir tobuli. Tarp jų yra harmonija. Aišku, kad pasipyksta, bet tai yra natūralu. Kas liečia mūsų šeimos harmoniją, manau, kad ji yra labai graži“, – šyptelėjo jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų