REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
Justinas Bieberis (nuotr. SCANPIX)

Justinas Bieberis pripažino, kad jis „labiau pasitiki savo santykiais“, tačiau norint tai pasiekti, reikėjo įdėti nemažai darbo.

13

Justinas Bieberis pripažino, kad jis „labiau pasitiki savo santykiais“, tačiau norint tai pasiekti, reikėjo įdėti nemažai darbo.

REKLAMA

Justinas Bieberis atviravo apie savo santykius ir atskleidė, kad praeityje jis patyrė „skausmą“.

26 metų muzikos žvaigždė, dvejus metus vedęs Hailey Bieber, savo naujame dokumentiniame filme atskleidė, kad jis labiau pasitiki savo santykiais ir dvasingumu.

Kalbėdamas apie būsimo dokumentinio filmo „Justinas Bieberis: kitas skyrius“ anonsą, dainininkas atvirai kalbėjo apie savo asmeninį augimą ir tobulėjimą.

Nors dainininkas anksčiau galvojo, ar „skausmas kada nors praeis“, dabar jis tapo artimesnis aplinkiniams – iš dalies dėl to prisidėjo ir pandemija, rašoma „Mirror“.

„Mano santykiuose yra daug daugiau pasitikėjimo“, – kalbėjo Justinas ir pridūrė: „Buvo atvejų, kai iš tikrųjų buvau panašus į žmogų, kuris svarstė ar šis skausmas kada nors praeis“.

REKLAMA
REKLAMA

Toliau Justinas kalba, kad anksčiau norėjo „pabėgti, nei būti šiame cikle“, tačiau nuo to laiko rado paguodą tikėjime.

Justinas priduria: „Dabar aš tiesiog turiu vilties savo santykiuose su Dievu. Tai nėra pagrįsta baime, ne mano praeitimi. Ji remiasi tuo, kuo esu iš tikrųjų".

REKLAMA

Dokumentiniame filme Justinas nufilmuotas, kai jam atliekamas Covid-19 testas ir reaguoja į žinią, kad jo pasaulinis turas buvo atšauktas dėl pandemijos.

Anksčiau naujienų portalas tv3.lt rašė, kad dainininkas Justinas Bieberis ir manekenė Hailey Baldwin žiedus sumainė dar 2018 metais, tačiau prieš tai jų santykiams netrūko išbandymų – jie ne kartą draugavo ir skyrėsi, o ką dar kalbėti apie tai, kad daugelis atlikėjo gerbėjų sunkiai priėmė faktą, jog jis – nebe su Selena Gomez.

Visai neseniai apie savo santykių su Justinu pradžią prabilo ir Hailey, kuri pripažino, kad iš pradžių atlikėjo nenorėjo nė bučiuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ši taisyklė buvo taikoma išimtinai tik viešose vietose. Su laiku Hailey tikina pripratusi kiek romantinių jausmų vyrui parodyti ir ten, kur į juos akis įsmeigę tūkstančiai.

„Buvo sunku suprasti, kaip vystyti santykius, kuriuos visi stebi. Tačiau ateina laikas, kai turi priimti realybę ir pripažinti, kas esi“, – neseniai sakė ji.

„Ilgą laiką negalėjau kai ko padaryti, pavyzdžiui, pabučiuoti jo viešumoje, nes man nepatiko idėja, kad tokiais momentais mus stebi kiti. Tačiau suvokiau, kad ilgalaikėje perspektyvoje, vietoje to, kad tave tai apsaugotų, tai tik ima varginti. Faktas, kad mes vienas kitą mylime. Tad nebėra ką slėpti“, – įsitikinusi gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Primename, kad pora ėmė susitikinėti 2016 metais, tada išsiskyrė, vėl susisėjo ir galiausiai susituokė 2018 metais.

Anot Hailey, santuoka padarė ją „stipresne, seksualesne ir kietesne“.

„Nepaisant to, kad daugelis mus mato kaip amžinus paauglius, ypatingai Justiną, iš tiesų mes vedę vyras ir žmona. Įsipariegoję ir laimingi savo seksualumu. Mūsų chemija yra gimusi iš šių privačių ir gilių pastebėjimų“, – kalbėjo manekenė.

Tiesa, nors jiedu vedę jau 2 metus, abu tikina, kad neketina skubėti ir susilaukti vaikų. „Keista tai, kad visuomet savo vaikų susilaukti norėjau anksti, tačiau dabar, kai esu susituokusi, skubėjimas tapo nebe toks svarbus. Tai nutiks, tačiau ne dabar“, – sakė ji.

REKLAMA

Prieš kelis mėnesius Hailey buvo prabilusi ir apie kitą savo ir Justino santykių pusę. Prieš kelis mėnesius H. Baldwin ir J. Bieberis pradėjo transliacijas per „Facebook“, pavadinimu „Live with The Biebers“. Jos metu pora atsakinėjo į gerbėjų klausimus. Vienas jų paklausė, koks jausmas, kai žmonės nuolat jaučiasi turintys teisę komentuoti jūsų santykius?

„Man buvo be galo sunku dėl to, ką žmonės sako, o dėl nuolatinių jų palyginimų aš jaučiausi menkesnė moteris“, – pridėjo ji.

Ir nors iš to suprasti, jog ji kalba būtent apie garsiausią J. Bieberio buvusią mylimąją yra sunku, H. Baldwin savo žodžius vėliau patikslino: „Sunku, kai žmonės turi itin aistringus gerbėjus, kurie nori išreikšti savo nuomonę, o dažnu atveju – tai vaikai ar jaunimas, kurie niekuomet nesupras santykių realybės, nes yra be galo jauni ir dar nėra to patyrę.“

REKLAMA

Taip pat transliacijos metu gražuolė užsiminė apie tai, kad nuolat stengiasi kovoti su įvairiais komentarais sau primindama, kad kiti žmonės nežino jos ir Justino santykių realybės. Anot jos, dažniausiai labiausiai kritikuojantys žmonės patys išgyvena ne pačias lengviausias akimirkas, todėl išsilieja ant kitų.

Šiuo metu viena garsiausių pasaulio manekenių pripažino vengianti skaityti komentarus po tekstais apie ją ir Justiną. „Realybė yra tokia, kad mes kiekvieną rytą vienas šalia kito nubundame laimingi. Visi tie, kurie musu nekenčia, nuolat stengiatės, tačiau iš tiesų mes esame ramūs“, – atšovė gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų