Kitokie bulviniai blyneliai: tiks ir pusryčiams, ir pietums

Praėjusį sekmadienį TV3 laida „La maistas“ svečiavosi pusryčių restorane „Kavos era“. Restorano šefė Živilė ir Tomas Rimydis bei Vylius Blauzdavčius pasidalino nuostabiais receptais, kuriuos galėsite pasigaminti savaitgalio pusryčiams, kai niekur nereikia skubėti ir galima ramiai pasimėgauti gardumynais kartu su visa šeima. Tad, žiūrėkite ir semkitės idėjų!

Bulvių blyneliai (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)
7

Grilio ekspertas Vylius Blauzdavičius gamino virtų bulvių blynelius su sūriu ir kukurūzais.

„Šitie blynai labai sotus, taigi tikrai tiktų ir pietums. Jei neturite šviežių kukurūzų, juos puikiai galite pakeisti konservuotais. Aš naudoju čederio sūrį. Čederį pasirinkau dėl jo skonio ir dėl to, kad labai gerai lydosi net ne prie aukštos temperatūros“, apie savo patiekalą kalbėjo Vylius.

(7 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Nuostabios idėjos vėlyviesiems savaitgalio pusryčiams

Istorinės virtuvės žinovas, profesionalus virtuvės šefas Tomas Rimydis gamino omleto suktinį su sūdytu upėtakiu.

Restorano „Kavos era“ virtuvės šefė Živilė paruošė pusryčių skrebutį su avokadu, burokėlių humusu ir be lukšto virtais kiaušiniais.

Virtų bulvių blyneliai su sūriu ir kukurūzais

Bulvių blyneliai (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)

Pusryčiai, kurie suteiks energijos puikiai dienos pradžiai. Blynelius paruošti nėra sudėtinga, nereikia daug laiko, o ragauti labai gardu.

Receptą pamatykite čia

Omleto suktinis su sūdytu upėtakiu

Omletas (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)

Įprastą pusryčių omletą galima paruošti daug įdomiau, tačiau visiškai nesudėtingai. Būtent taip galima pusryčius paversti ypatingais ne tik gardžiu skoniu, bet ir puikiu patiekimu.

REKLAMA

Receptą pamatykite čia

Pusryčių skrebutis su avokadu, burokėlių humusu ir be lukšto virtais kiaušiniais

 

Skrebutis su kiaušiniu (nuotr. Dovilės Ramoškaitės)

Sotūs, gardūs ir nesudėtingai paruošiami pusryčiai sužavės kiekvieną šeimos narį, nes ir atrodo ypatingai, o ragauti labai skanu. Skrebutį labai tinka skurdinti grilyje arba keptuvėje, tačiau orkaitėje nepatarčiau, nes gali per daug sudžiūti.

Receptą pamatykite čia


Rašyti komentarą...
SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų