REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
„X faktorius. Žvaigždės“ (Fotodiena/Katažina Polubinska)

Grupės RSA narys Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas neslepia – jis nepamena, kada širdyje buvo toks jaudulys. Jausmus, kurie užplūdo įžengus į sceną, vyras vadina „nerealiais“. Žinomas gatvės šokių treneris tikina, kad gyvenime jis toks nėra. Tačiau, vos tik į jį atsisuka kamera, o rankose atsiduria mikrofonas, ima ir išprotėja.

17

Grupės RSA narys Dainius Žebrauskas-Skruzdėliukas neslepia – jis nepamena, kada širdyje buvo toks jaudulys. Jausmus, kurie užplūdo įžengus į sceną, vyras vadina „nerealiais“. Žinomas gatvės šokių treneris tikina, kad gyvenime jis toks nėra. Tačiau, vos tik į jį atsisuka kamera, o rankose atsiduria mikrofonas, ima ir išprotėja.

REKLAMA

„Kažkada sau sakiau – jeigu kviestų į tokį projektą, už jokius pinigus, niekada gyvenime neičiau. Jeigu net pasakytų, kad laimėčiau, neičiau vis vien... Bet paskambino, sako, kad bus linksma… Nerealūs, labai smagūs pojūčiai, na iš viso toks jausmas, kad grįžau kokį 20 metų atgal“, – gerų emocijų nestokoja šokėjas.

„Kai Samas mane pakvietė, aš iškart pagalvojau, kam galiu skambinti. Seni nariai išsilakstė, vienas gyvena užsienyje, kitas užsiima kita veikla. Visi draugai ir pažįstami nesutiko dalyvauti. Tada paskambinau Marijanui, jis iškart sutiko ir priėmė naują iššūkį. Tuomet pradėjau ieškot šokėjų, nes grupėje man svarbu, kad nariai judėtų ir repuotų. Paskambinau Gediminui, jis nesutiko, bet galiausiai jį įkalbėjau. Prie grupės prisijungti taip pa pasiūliau ir Lukui, jis dirba šokių treneriu, puikiai juda , jis iškart sutiko. Susirinko profesionalų komanda, kurie žino, ką daro“, – apie grupės susibūrimą pasakojo Dainius.

REKLAMA
REKLAMA

Keturi profesionalai susibūrė žiūrovams parodyti ne tik muzikinę pusę, bet ir šokio judesių: „Tikrai nesijaučiame pranašesni, mūsų konkurentai puikiai dainuoja, todėl mes iškart pasakėme, kad nesame dainininkai. Mes mokame parepuoti ir pajudėti, svarbiausia, kad būtų smagu.“

REKLAMA

Nors scenoje Dainius lyg žuvis vandenyje, tačiau per pirmus pasirodymus vyrui buvo sunku tramdyti jaudulį: „Dvi valandos prieš pasirodymą mano delnai buvo šlapi, labai stresavau. Bandžiau daug juokauti, kad tik įtampa būtų mažesnė. Išėję ant scenos viską puikiai atlikome ir pasirodėme, tik pamenu, kad grįžęs namo atsisėdau ir 20 minučių žiūrėjau į vieną tašką.“

Per kėdžių iššūkį Dainių ramino grupės nariai: „Gedas sakė, kad jau užteks, kai užkulisiuose vaikščiojau pirmyn atgal. Man temperatūra kilo, leidosi, aš nežinau, kas su manimi darėsi.“

REKLAMA
REKLAMA

„Manau, tai normalu, nes jaudinausi, kad nenuvilčiau komandos. Sakiau niekada neičiau į tokį projektą, bet sutikau, o kai tai prasidėjo – supratau, ką padariau. Jei blogai pasirodysiu, nebegalėsiu grįžti į studiją“,  – juokėsi Skruzdeliukas.

Šokėjas džiaugiasi, kad grupės nariai puikiai susidirbo kartu: „Nenoriu, kad mus išskirtų, mes esame keturi, nėra nei vieno lyderio. Visi vienas kitą papildome ir kiekvienas dirbame labai daug. Mes norime padaryti tai, ką mokame geriausiai, eksperimentuoti laiko nėra.

Aš kaip žmogus, kuris buvo daug metų scenoje, galiu pasakyti, kad Lietuvoje trūksta šokančių ir dainuojančių vyrų grupių. Norisi, kad atlikėjai nevaikščiotų po sceną, o parodytų ir šokio elementų. Dabar esame keturi bičai, kurie tiek repuoja, tiek šoka, mes einame į sceną ir parodome šou.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Praminė „Ritmas, seksas ir alus“

Po pirmojo pasirodymo D.Žebrauskas sakė, kad norėjo sugrįžti į senus laikus: „Šis projektas, turbūt, kad yra nostalginis sugrįžimas į praeitį. Kažkas man iš vaikinų pasakė: „Ačiū Dievui kažkas ant scenos vėl bus iš vyrukų“. 

Grupė save praminė „Ritmas, seksas ir alus“. Vaikinų pasirodyme netrūko geros nuotaikos, skambių eilučių bei šokių judesių.

Po pasirodymo, „X faktoriaus“ teisėjai – Saulius Urbonaivičius-Samas, Marijonas Mikutavičius, Saulius Prūsaitis ir Justė Arlauskaitė-Jazzu – neslėpė simpatijų vaikinams.

Šis pasirodymas Saulių Urbonavičių-Samą privertė net pakilti nuo sofos. Vyras plojo atsistojęs.

REKLAMA

„Dvi naujienos, chebra. Viena – gera, o kita – bloga. Pirma – kad žiauriai gerai varot, o antra – jus ką tik uždraudė“, – juokavo M. Mikutavičius.

„Sveiki sugrįžę, nes žiauriai gerą atnešėte 90-ųjų dvasią ir visą džiugesį. Šiandien labai šviežiai viskas skamba. Super“, – entuziastingai kalbėjo Saulius Urbonaivičius-Samas.

TRANSLIACIJOS ĮRAŠAS:

Sekmadienį TV3 žiūrovai kviečiami žiūrėti muzikinį projektą „X faktorius. Žvaigždės“. Vakaro metu dėl trijų vietų finaluose kovos grupės, o komandą sau rinksis Saulius Urbonavičius-Samas. Kviečiame susipažinti su visais „Kėdžių iššūkio“ dalyviais.

„X faktoriuje. Žvaigždės“ sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų