REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Justino Stanislovaičio ir Lauros Tuomaitės vestuvės (L. Laurikiečio nuotr.)

Grupės „Twosome“ narys Justinas Stanislovaitis po 2 metų draugystės neseniai vedė savo  išrinktąją, šokėją Laurą. Jaukios poros vestuvės paliko įspūdį ir svečiams, o taip pat čia netrūko ir staigmenų.

16

Grupės „Twosome“ narys Justinas Stanislovaitis po 2 metų draugystės neseniai vedė savo  išrinktąją, šokėją Laurą. Jaukios poros vestuvės paliko įspūdį ir svečiams, o taip pat čia netrūko ir staigmenų.

REKLAMA

Tiesa, dėl pasaulyje susiklosčiusios situacijos, kurią sukėlė pandemija, poros šventė įvyko vėliau, nei buvo planuota iš anksto.

J. Stanislovaitis pasakojo, kad kartu su Laura draugauja jau 2 metus – juos suvedė bendros veiklos. O ir vestuvių vieta – Papilio miestelis – buvo pasirinktas neatsitiktinai.

Kaip minėjo grupės „Twosome“ narys, miestelis yra ne tik turtingas savo istorija, bet taip pat čia jo žmona atkūrė evangelikų reformatų jaunimo stovyklą, kurioje pati leido savo paauglystę. Todėl ir santuokos pašventinimas neatsitiktinai įvyko būtent evangelikų reformatų bažnyčioje. 

„Į ceremoniją, prie altoriaus Laurą lydėjo senelis, su kuriuo ji susitarė prieš 15 metų. Kadangi Laura su broliu augo be tėčio, senelis padėjo kuo galėjo, tad jam tai yra padėka. Pasveikinti atvyko ir Vilniaus kultūros centro tautinių šokių grupė „Dalužė“, kurios šokių vadovė yra mano žmona Laura. Taigi, po ceremonijos, bažnyčioje, jie mus pasitiko su tautinėmis tradicijomis“, – pasakojo jis.

REKLAMA
REKLAMA

Pramogų netrūko ir po ceremonijos bažnyčioje – antrojoje šventės dalyje dalyvavo ir ne vienas žinomas veidas, taip pat – ir grupės „Twosome“ narys.

REKLAMA

„Po ceremonijos po Papilio ir Biržų apylinkes keliavome su senoviniu autobusiuku „Paziuku“. Vakarinė šventė vyko netoliese esančioje sodyboje, kurią vedė aktorius ir mano kolega, taip pat ir grupės „Twosome“ narys Zigmantas Baranauskas. Taip pat dainavo ir kitas kolega, draugas Justinas Lapatinskas. Labai nustebino pamergių kartu su jaunąja šokis. Nors Laura yra šokių mokytoja, tačiau apie šią staigmeną nieko nežinojau“, – pasakojo Justinas.

Paklaustas, ar kartu su žmona pajautė vidinį pokytį po vestuvių, Justinas buvo atviras – dabar tapo labai aišku, jog juos tikrai suvedė Dievas: „Širdyje esu užtikrintas 100%, kaip niekada, kad tai yra žmogus, su kuriuo noriu kurti gyvenimą kartu. Tad tiek prie altoriaus nesijaudinau, tiek ir išskyrus Lauros pavardę, niekas smarkiai materialiame gyvenime nepasikeitė. Tačiau davus priesaiką bažnyčioje, dvasinis ryšys tikrai sustiprėjo.“

REKLAMA
REKLAMA

Pora savo vestuvių šventę planavo pusę metų, tačiau kitaip, nei kiti jaunavedžiai, to galvos skausmu tikrai nevadintų. Tiesa, šventės dieną pasitaikė ir nesklandumų. „Galvos skausmu to nepavadintume, pats planavimas yra lengvas, kai žinai, ko nori. Tačiau gaila, kad nemažai paslaugų tiekėjų neatliko savo pareigų iki galo“, – užsiminė Justinas.

Vis dėlto iš tiesų Justinas ir Laura savo šventę tikėjosi iškelti kur kas anksčiau: „Planavome vestuves birželio 6 dieną. Tačiau, kaip ir daugumai, teko planus koreguoti. Bet, kaip sakoma Biblijoje, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą Dievą mylintiems vaikams. Vestuvių šventė buvo puiki – su artimiausiais draugais ir giminėmis.“

O štai paklaustas, kas labiausiai įsiminė iš vestuvių šventės, J. Stanislovaitis džiaugėsi, kad jo nuomonė sutapo ir su ceremonijoje dalyvavusiais brangiais žmonėmis. „Kunigo Rimo Mikalausko pamokslas sužavėjęs ne tik mane, bet ir daugumą svečių“, – sakė jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų