REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Žygimantas Stakėnas ir Dovilė Stakėnienė (nuotr. facebook.com)

TV3 laidos „Tėvų darželis“ vedėjų pora šiandien mini gražią šventė – 16-ąsias savo vestuvių metines.

8

TV3 laidos „Tėvų darželis“ vedėjų pora šiandien mini gražią šventė – 16-ąsias savo vestuvių metines.

REKLAMA

Šia proga Dovilė Stakėnienė socialiniuose tinkluose pasidalijo archyviniu savo ir Žygimanto kadru bei šiltu sveikinimu.

Socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje Dovilė pasidalijo savo ir Žygio nuotrauka, po kuria prisiminė gražiausias akimirkas, o taip pat mylimajam skyrė jautriausius žodžius.

„Mes buvom tokie, mes buvom jauni, nors atrodė, kad jau labai suaugę. Dovanojom pliušinius meškučius vienas kitam, o netrukus jau ir gimė mūsų pirmas meilės vaisius. 16 metų pralėkė kaip diena ar net viena valanda. O tiek daug esame patyrę, išgyvenę. Mokėmės vienas iš kito, pykom vienas ant kito, mylėjom vienas kitą ir lai tai tęsiasi, kol mirtis mus išskirs. 

Be galo myliu ir gerbiu Tave ir dėkoju Tau už kiekvieną praleistą kartu minutę. Dėkoju, kad turiu geriausią draugą, kuris ir varge, ir skausme, ir laimėje. Ačiū, mylimasis mano gyvenimo palydove“, – rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šių metų pradžioje Stakėnų šeima ryžosi avantiūrai ir stojo prie laidos „Tėvų darželis“ vedėjų vairo. Žygimantas puikiai pažįstamas televizijos žiūrovams, o jo žmonai Dovilei – tai pirmas kartas. Dovilė – kosmetologė ir biodiagnostikė, tad kamerų draugija jai nebuvo įprasta.

REKLAMA

Tapę laidos vedėjais Žygimantas ir Dovilė stengėsi ieškoti atsakymų į visiems tėvams kylančius klausimus. 16 metų santuokoje gyvenantys Stakėnai augina ir du sūnus – 14 metų Kajų ir 10 metų Pijų, tad vaikų auginimo tema jiems nėra svetima.

Šeimos jaunėlis televizijoje nėra naujokas. Jam teko dalyvauti ne vienoje laidoje bei filmuotis seriale. Pijus neslėpė, kad užaugęs norėtų būti kaip tėtis, todėl dalyvauti laidos filmavime jam be galo patinka.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų