REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienio popietę Vilniaus apylinkės teisme buvo paskelbtas galutinis bylos nuosprendis. Garsus sportinių šokių šokėjas Andrius Kandelis buvo įtariamas smurtu prieš vieną iš savo šokių studijos darbuotojų.

Antradienio popietę Vilniaus apylinkės teisme buvo paskelbtas galutinis bylos nuosprendis. Garsus sportinių šokių šokėjas Andrius Kandelis buvo įtariamas smurtu prieš vieną iš savo šokių studijos darbuotojų.

REKLAMA

Bylos nuosprendį išgirsti atvykęs A.Kandelis buvo puikiai nusiteikęs, laukdamas koridoriuje daug juokavo ir juokėsi, kad geriau laiką leistų miške grybaudamas.

Teismo salėje vyras pripažintas kaltu. Šokėjas nuteistas už smurtą, tačiau išteisintas dėl grasinimo jauną moterį nužudyti. Taip pat vyrui priteista piniginė bauda, vienerių metų trukmės laisvės apribojimas ir liepta 120 valandų nemokamai dirbti socialinių paslaugų įstaigoje (pavyzdžiui, globoti senelius), taip pat priverstinai dalyvauti smurtinį elgesį keičiančiose programose.

Tiesa, A.Kandelis su teismo sprendimu nesutinka ir žada jį apskųsti.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad  A.Kandeliui pateikti kaltinamai smurtavus prieš darbuotoją Viktoriją. 

REKLAMA
REKLAMA

Prisiminti visą situaciją galite šiame vaizdo siužete:

Byla pradėta nagrinėti dėl skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo. Pagal pareikštus kaltinimus jam gresia viešieji darbai, laisvės apribojimas, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

REKLAMA

Šokėjas reikalavo, kad bylos posėdis būtų neviešas, esą bus nagrinėjamos komercinės paslaptys. tačiau teismas prašymą atmetė. A.Kandelio advokatas teigė, kad po šio įvykio taip pat nukentėjo Andriaus mama ir pats šokėjas.

Andrius savo kaltę neigė ir Viktoriją kaltino šmeižtu. Vyro teigimu, tą dieną šokių salėje buvo daugybė vaikų ir suaugusiųjų, todėl jis taip elgtis negalėjo, nes pakenktų savo reputacijai. Pasak šokėjo, Viktorijai buvo bandomasis laikotarpis, tačiau mergina į darbą dažnai vėluodavo.

Andriui toks požiūris nepatiko, todėl jis su Viktorija nusprendė atsisveikinti, šokėjas tvirtino, kad su buvusia darbuotoja atsiskaitė ir paprašė palikti patalpas. Pasak jo, mergina įtūžo ir išeiti iš studijos nepanoro, paprašęs palikti šokių salę jis suėmė ją už rankos, tačiau mergina iš alkūnės smogė šokėjui į veidą. Vėliau šaukdama mergina išbėgo pro duris ir stumtelėjo Andriaus motiną. 

REKLAMA
REKLAMA

Apsipylė ašaromis

Viktorijos teigimu, ji su šokėju dirbo daugiau nei keletą mėnesių, tačiau Andrius vengė mokėti atlyginimą, todėl mergina nusprendė su juo nebedirbti. Atvažiavusi atsiimti daiktų Viktorija paprašė Andriaus atsiskaityti, tačiau įvyko konfliktas ir vyras pagriebė merginą už kaklo.

Šoko būsenoje Viktorija išbėgo iš kabineto prašydama pagalbos, Andrius ir toliau naudojo fizinį smurtą išstumdamas merginą iš šokių salės. Pasakodama istoriją buvusi darbuotoja apsipylė ašaromis, jos teigimu, išvaręs iš studijos šokėjas grasino susidoroti.  Mergina neigė lietusi Andriaus motiną ar ją įžeidinėjusi. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Viktorija teisme siekia sulaukti atsiprašymo ir A.Kandelio kaltės pripažinimo.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad dar prieš kelis metus A. Kandelis kaltintas drabužių vagyste „Ozo“ prekybos centre. Dar po kiek laiko jis buvo įtariamas ir tuo, jog sukėlė avariją ir pabėgo iš įvykio vietos. 

Taip pat šokėjui nesiseka ir meilėje, 2015-aisias vyras išsiskyrė su trečiąja žmona Milda Dužinaite. 

Pirmąjį kartą Andrius Kandelis vedė savo šokių partnerę Eglę Visockaitę, kuri dabar yra ištekėjusi už odontologo Mariaus Damaševičiaus ir kartu su juo augina dukrą.

Antroji šokėjo žmona – Reda Grikytė, su kuria jis išsiskyrė 2011-aisiais. Tais pačiais metais vyras slapta vedė trečią kartą ir susilaukė dukros. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų