REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Agnė Sabulytė (nuotr. Organizatorių)

Gimtadienio tortą dainininkė Agnė Sabulytė šiais metais savo bičiuliams pjaustė prie Karmazinų piliakalnio su pelėdų giesmėmis po žvaigždėtu rugsėjo dangumi, o gimtadienio daina tapusią lietuvių liaudies dainą „Šių naktelį per naktelį“ sudainavo ant Karmazinų piliakalnio.

6

Gimtadienio tortą dainininkė Agnė Sabulytė šiais metais savo bičiuliams pjaustė prie Karmazinų piliakalnio su pelėdų giesmėmis po žvaigždėtu rugsėjo dangumi, o gimtadienio daina tapusią lietuvių liaudies dainą „Šių naktelį per naktelį“ sudainavo ant Karmazinų piliakalnio.

REKLAMA

Gimimo dienos atlikėja ypatingai nesureikšmina, tačiau prisiminti kas nuveikta per metus, kokios svajonės išsipildė, apkabinti draugus šventinėje nuotaikoje, prisipažįsta, jog visada yra magiškas malonumas, rašo pranešime spaudai.

„Valandą, kai aš gimiau turime tradiciją su mama pakalbėti telefonu, tiesiog nieko rimto, pasidalinti tuo, kuo gyvename“, – kalbėjo Agnė Sabulytė.

Atveria naują kūrybos etapą

Pastarieji metai moteriai skyrė nemažai išbandymų. Atlikėja pati sako, kad viską stengiasi priimti tėkmėje, kad kiekvienas sunkumas ruošia kažkam nepaprasto ir tiki, jog visata mumis pasirūpina kaip įmanoma geriausiai. Dainininkė šiais metais šalia asmeninio gyvenimo pokyčių ir kūrybos daug dėmesio skyrė miškams, upeliams, žygiams, juos įamžino meninėse fotosesijose, dainose, eilėraščiuose, kas jos teigimu jai suteiktė daug jėgų, padėjo gyti ir atrasti ypatingus dalykus.

REKLAMA
REKLAMA

Šiuo metu dainininkė ne tik atveria originalios savo kūrybos puslapį, pristatydama pirmąjį savo singlą, prisodrintą miškų, ežerų, ugnies ir vėjo laukinio dvelksmo, jausmų, o taip pat dirba su patriotiniu projektu „Laisvės kovų dainos“ bei ruošia dar ne vieną staigmeną savo gerbėjams.

REKLAMA

„Šiais metais kaip niekad jaučiau ateinančią gimimo dieną. Tokią gaivią, lyg prieš aušrą, pilną malonių užduočių – svajonių pildymosi, kurias turėjau suspėti įgyvendinti iki šventės ir dar labai labai norėjau surengti naktinį pasimatymą draugams, tokį, kuo gyvenau šiuo metu aš, kuo gyveno dalinai jie, matydami mano veiklas“, – kalbėjo apie užgimusią idėją gimtadienį sukviesti bičiulius į naktinį žygį Agnė Sabulytė.

Gimimo dieną naktinis žygis

Naktinio žygio moderatorius, komunikacijų kompanijos vadovas Alkas Paltarokas svečius vedė Dūkštos pažintiniais takais, kartas nuo karto sustodamas, pasakodamas įvairias istorijas, kviesdamas dainuoti, galvoti norus, dovanoti žvaigždynus.

REKLAMA
REKLAMA

Pasveikinti dainininkės ir leistis kartu į žygį po žvaigždėtu rugsėjo dangumi, simboliškai pažymintį, kaip sako pati daiininkė, kiekvienos dienos kelionę, iššūkius, svajones, atsakomybes, tikslus, atvyko artimiausi bičiuliai: tituluota gražuolė, „Mados terapijos butikas įkūrėja Asta Muralytė, aktorė Asta Stankūnaitė, verslininkė Daiva Breivė, stilistė, knygos „Grožio galia“ autorė Olga Wiseman, verslininkai Andrius Kupstaitis ir Mantas Šlėderis, interjero dizaineris Artūras Čižiūnas, smuikininkė Danutė Kunigelytė ir kiti.

Gimtadienio idėja su žygiu ir dainomis

„Norus galvojome po žvaigždėtu dangumi ant piliakalnio. Prie aukuro rituališkai visi sudainavome lietuvių liaudies dainą, klausėmės Dūkštelės šniokštimo, pelėdų giesmių. Tobula, magiška, esu laiminga ir dėkinga“, – dalinosi įspūdžiais Agnė Sabulytė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Agne, ačiū, kad pakvietei į nepamirštamais potyriais prisodrintą gimtadienį. Ypatinga vieta! Šilčiausi žmonės! Skaniausias su meile gamintas tavo maistas. Tobula! Ir žygis po žvaigždėtu rugsėjo dangumi! Alko Paltaroko naktinis žygis buvo labai gera. Dainos, istorijos, tempas, žvaigždynai. Jau laukiu kitų tokių idėjų. Nerealus formatas šventės. Sveikinu su gimtadieniu, Agne! Ir laukiu tokių žygių tęsinio ne tik per gimimo dienas!“, – po šventės negailėdama gerų žodžių gimtadienio idėjai savo socialiniio tinklo paskyroje rašė stilistė Olga Wiseman.

Šias metais pasitikau gimimo dieną ypatingai, jausdama vėją, vandenį, ugnį, miškus. Ypatingai jausdama artimas sielas, draugus, mylimus, galėdama pristatyti pirmąją savo originalią dainą „Ežerai“, kuri lyg simbolinis mano pačios naujas gimimas. Gamta mus jungia, gamta mus augina, gamta mus gydo“, – dėkodama bičiuliams už linkėjimus, už tikėjimą, už palaikymą kalbėjo Agnė Sabulytė. Moteris prasitarė, kad jau šią gimtadienio idėją artimiausiu metu planuoja siūlyti ir kitiems, su pikniku, dainomis, naktiniais žygiais, taip suteikiant savo šventėms naujų netikėtų atspalvių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų