REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šį vakarą „Gero vakaro šou“ laidoje pasirodė tikriausiai viena mylimiausių lietuvių pramogų pasaulio porų – atlikėja Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus. 

Šį vakarą „Gero vakaro šou“ laidoje pasirodė tikriausiai viena mylimiausių lietuvių pramogų pasaulio porų – atlikėja Katažina Zvonkuvienė ir kompozitorius Deivydas Zvonkus. 

REKLAMA

Laidos metu pora sugebėjo ne tik prajuokinti ir pačius žodžio kišenėje neieškančius vedėjus, bet ir patvirtino faktą, kad jie apie vienas kitą iš tiesų žino viską.

Laidos pradžioje Mindaugui Stasiuliui ir Justinui Jankevičiui parūpo, kuris – Deivydas ar Katažina –  buvo didesnis vakarėlių mylėtojas?

„Čia visko buvo. Didžiausias tūsovčikas buvo Deivydas Zvonkus, o aš buvau tik šokėja-padėjėja. Bet paskui, kadangi uždaviau klausimą „ar nori būti mano vyru?“ ir jis pasakė, kad „taip“, tada jam teko keisti savo gyvenimo būdą, nes su lenke susidėti ne taip jau ir lengva“, – juokėsi Katažina.

Čia progos pašmaikštauti nepraleido ir Deivydas, kuris džiaugėsi, jog žmona pagaliau prisipažino, kad tai ji neva pasipiršo jam. Laidos vedėjai negalėjo tuo patikėti, todėl darkart pasiteiravo Katažinos, ar gali būti, kad tai, ką sako jos vyras, yra tiesa?

REKLAMA
REKLAMA

„Aš užsiminiau. Jis kažkaip vis nedrįso manęs pakviesti į pasimatymą… Jis, kaip tikras žemaitis, nedrąsus. O kai mes vis taip vienas šalia kito, kažkuriam reikėjo būti drąsesniam“, – viską paaiškino ji.

REKLAMA

Laidos vedėjams prisiminimus, kad pora augina dvynukus – Korneliją ir Donatą – dainininkė netrukus paaiškino, kaip nutiko, kad jie susilaukė būtent dviejų vaikučių. Pasirodo, kad tokio klausimo ji sulaukia dažnai.

„Kartais per koncertus sulaukiu klausimo, kaip taip gavosi? Sako, jūs su Zvonkum taip gražiai gyvenat, ar būna taip, kad Zvonkus pyksta? Sakau, tikrai taip. Sako, kad neįsivaizduoja kaip turėtų atrodyti, kad Deivydas Zvonkus pyksta. Patikinu, kad būna taip, kad net labai pyksta. O kas būna, kai Zvonkus pyksta? Dvyniai“, – juokėsi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Netrukus po to M. Stasiulis ir J. Jankevičius porą pakvietė į žaidimą, kurio metu Mindaugas skaitė klausimus Deivydui apie Katažiną, o jo antroji pusė, negirdėdama mylimojo atsakymų, turėjo atspėti, ką jis pasakė.

Vienas iš intriguojančių klausimų, kurio sulaukė D. Zvonkus, buvo apie tai, kokią žinomą moterį Katažina palaimintų, jeigu jai ir Deivydui reikėtų kartu suvaidinti meilės scenoje?

Iš pradžių Deivydas teigė, kad žmona palaimintų bet kurią, o geriau pasvarstęs nusprendė, kad tikriausiai Katažina nepyktų, jei jis pasirinktų Ingą Valinskienę.

„Viską leisčiau daryti. Aš jaučiu, kad žmonės mane gal tapatina su Valinskiene, ar kaip čia yra… Su Valinskiene norėtum?! Juk jei jis Valinskienę pasirenka, jis gal su ja norėtų…“ – netrukus vyro spėjimą įvardijo Katažina.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitas klausimas buvo apie mylimiausius Katažinos gyvūnus – neilgai pasvarstęs Deivydas spėjo, kad labiausiai jo antroji pusė svajotų apie katinus.

Netrukus tai patvirtino ir Katažina. „Gyvenime turėjau vieną gyvūną, kurio Deivydas nekentė, ir jis paskui numirė, ir buvo vardu Žūlikas. Deivydui atrodo, kad jis mylėjo tą katiną, bet iš tiesų…Aš tik nujaučiu tokį vieną blogą dalyką, kad mes grįžinėdami namo iš Kauno, pirmąkart gyvenime susipyksime. Dėl Valinskienės, dėl katino…“ – vėliau kalbėjo K. Zvonkuvienė.

Paskutinis klausimas, kurio sulaukė Deivydas, skambėjo taip – kokia Lietuvos ar pasaulio garsenybe Katažina labiausiai žavisi? D. Zvonkus spėjo, kad tai – Justė Arlauskaitė-Jazzu.

Tą patį teigė ir Katažina. Tiesa, žinoma moteris čia atskleidė ir dar vieną detalę: „Stiliova, gerai varo, graži, žiauriai talentinga ir net pravirkdė per savo koncertą… tai Jazzu.“

Visą ištrauką iš laidos „Gero vakaro šou“ su Zvonkais pamatysite peržiūrėję vaizdo įrašą straipsnio pradžioje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų