REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
9
Julija Jegorova ir Karolis Butavičius (K. Dovydaitienės nuotr.) (tv3.lt fotomontažas)

Dainininkė bei grupės „Kristal“ narė Julija Jegorova išgyvena gražiausias akimirkas – kartu su vyru Karoliu Butavičiumi pora laukia šeimos pagausėjimo.

9

Dainininkė bei grupės „Kristal“ narė Julija Jegorova išgyvena gražiausias akimirkas – kartu su vyru Karoliu Butavičiumi pora laukia šeimos pagausėjimo.

REKLAMA

Apie tai žinoma moteris pranešė socialiniuose tinkluose, pasidalijusi romantiškomis nuotraukomis, kuriose matyti ir jos suapvalėjęs pilvukas.

„Visą gyvenimą bėgi, leki kol akimirkai sustoji… Ir žodžiai tampa nebereikalingi, tiesiog jauti, myli nenusakomai ir lauki labiau už viską“, – po Kristinos Dovydaitienės darytomis nuotraukomis trumpai brūkštelėjo Kristina.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad pora susižadėjo 2018 metais, o susituokė 2019-ųjų birželį, Vilniaus Dievo Motinos cerkvėje.

„Vestuvių diena buvo nuostabi nuo pat tos akimirkos kai pabudau. Abu su vyru buvome pakilios nuotaikos, džiugino kiekviena akimirka, ir viskas buvo dar geriau, nei tikėjomės. Jei paklaustumėte, ką pakeistume, jei tik galėtume, tai atsakymas būtų labai trumpas – nieko“, – vėliau šypsojosi ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kol daugelis ką tik susituokusių porų medaus mėnesiui renkasi populiarius užsienio kurortus, Julija ir Karolis nusprendė pasimėgauti visai kitokia kelione – jaunavedžiai aplankė Ukrainą.

REKLAMA

„Nesame standartinė pora, todėl, ko gero, ir sprendimas nestandartinis. Kijevas buvo tik vienas iš aplankytų miestų Ukrainoje. Būtent šią šalį pasirinkome todėl, jog jau seniai  norėjome ten nuvykti, o ir pati šalis turtinga ne tik skaniu maistu, gražia gamta, svetingais žmonėmis, bei šilta jūra, bet yra ir labai įdomi“, – netikėtą pasirinkimą pakomentavo Julija.

Tiesa, daugelis tikriausiai nė nežino, kad atlikėja ir pati turi ukrainietiškų šaknų: „Buvo smagu nuvykti į vaikystės vietas, aplankyti sau artimus žmones ir pamatyti tai, ko dar nesame matę. Labai džiaugiamės nuvykę būtent į šią šalį.“

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto daugelio turistų pamėgtame Kijeve pora praleido vos kelias dienas. „Čia aplankėme mano pusbrolį su šeima. Didžiausią įspūdį paliko miesto bei gatvių dydis. Labai smagu buvo apsilankyti ir vietiniame turgeyje – ten jaučiasi ukrainietiška dvasia, kurią gali pamatyti tik senuose kino filmuose“, – pasakojo dainininkė.

Ir nors daugelis teigia, kad porai kelionės – pats tikriausias santykių išbandymas, Julija džiaugiasi, kad apie geresnį partnerį kelionėms nei Karolis, ji nė negalėtų pasvajoti.

„Mano vyras man – pats geriausias kompanijonas. Todėl ir ši kelionė nebuvo išimtis – puikiai sutarėme ir buvo labai lengva planuotis, keliauti, ir mėgautis viskuo, kas mus supo“, – sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų