REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vyrai smagiai vakarojo, kol juoda katė skersai kelio atsistojo. Pareigūnams buvo pranešta apie muštynes. Į įvykio vietą išskubėjo pareigūnai ir laidos „Farai“ operatorius.

Vyrai smagiai vakarojo, kol juoda katė skersai kelio atsistojo. Pareigūnams buvo pranešta apie muštynes. Į įvykio vietą išskubėjo pareigūnai ir laidos „Farai“ operatorius.

REKLAMA

Įvykio vietoje jau buvo atvykę medikai. Pareigūnai surado nukentėjusįjį.

Vyriškis tvirtino, kad buvo stipriai sumuštas kaimyno – prakirstas antakis, sužeista nosis, net dantys kliba. Grumtynių priežastis neaiški, bet užpuoliko butas žinomas.

Tariamas smurtautojas buvo pats visas subintuotas. Pradžioje atmintis jam šlubavo, bet netrukus įsivažiavo.

Pilietis tvirtino, kad sugėrovas pirmas puolė su peiliu, o jis gindamasis tik pastūmė. Greičiausiai pastūmė su krumpliais, tai nieko keisto, kad kaimynui ir dantys klibėjo.

Kol tariamas užpuolikas į komisariatą ruošėsi, nukentėjusįjį apžiūrėjo medikai. Akivaizdžiai pažvalėjęs pilietis tvirtino, kad peiliu mosavo gindamasis.

REKLAMA
REKLAMA

Vyriškis nedvejodamas atskleidė neįmantrią vakarėlio programą. Tada paaiškėjo ir konflikto priežastis – nedavė išgerti alaus.

Kol pilietis ieškojo paso, pareigūnai bandė prisibelsti į baliaus šeimininko duris.

Duris atvėręs vyriškis buvo akivaizdžiai sutrikęs. Apie žūtbūtines grumtynes jis tvirtino nieko nežinąs. Pareigūnai bandė vyro bute rasti peilį, tačiau veltui – tokioje betvarkėje ką nors surasti jiems buvo sunku.

REKLAMA

Pasipiktinę ir nusivylę vakaronės dalyviai pasuko skirtingais keliais. Vienas atgal į patalus, kitas su medikais į gydymo įstaigą, o trečias į policijos komisariatą.

Vienas nieko nematė, kiti du gynėsi – kas krumpliais, kas peiliu. Į tarnybinį automobilį sodinamas įtariamasis rėžė pareigūnui:

„Tau reiktų papaulti į Sibirą, į armiją. Tada supratsum, ką reiškia. Prie kinų sienos, kur aš buvau. Tau tai prisimint nėra ko“, – rėžė policininkui vyras.

Pareigūnas vyrui atšovė, kad svarbu, jog jis viską prisimena. Esą pareigūnams prisiminimų ir taip užtenka, o jie jų niekuo nenuplauna.

Konflikto dalyvių duomenys užfiksuoti. Jų laukė pokalbis su tyrėjais.

Dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Visą situaciją pamatykite vaizdo siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Farai“ žiūrėkite kiekvieną ketvirtadienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų