Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Eina pavalgyti į restoraną, paskui skundžiasi. Neik, niekas neverčia...
Isrugos dar praskiestos vandeniu, burokėliai pelėsių atiduada, o grietinės kiaušinio nerasta, už tokį marmala kas gali mokėt 5eurus?eskit patys susėdę su savo virėjas ir indų plovejais, 20diena turiu bilietų ką į Antalija,
Geriau tegul bankrutuoja, negu tokias kainas ūbauja, kas kaip baišmano taip ir biedavojasi, juk kiekvienas moka paskaiciuoti....
Godus verslas nežino paprasto dalyko. Pigesnės kainos - daugiau klientų. Brangesnės kainos - bankrotas.
Aš pats gaminu savo namuose į restoranus neinu ir neisiu.
Visi Šaltibartibarščiai yra gaminami iš senų daržovių tikrai neverta mokėti 5,5eur. Nebent 3,50euro. ir viskas
@Jonas
klystate..... neatsigaus tos darzoves jei pora euru pigiau mokesite......
Gal ten jam tikrai valgyt neduoda?
Tegu bankrutuoja. Per daug jau tu restoranų. Bankrutuos tie kurie nemoka dirbti. Be smegenų.
Pinigų lietuviai,pramogaus vasarą Palangoje kaip kasmet, (per pandemija buvo jų sausakimša Palanga) pirks šaltibarščius ir už 10 eurų ir už 15 er,cepelinus ir už 20 er ,.....
Būtų žmonės protingi ir neitų į kavines valgyti tokių kainų nebūtų
Patys tegul ir valgo, o dar nori lengvatų. Vis jiems maža. Jau nežino kiek lupti.
Patys tegul ir valgo, o dar nori lengvatų. Vis jiems maža. Jau nežino kiek lupti.
Šaltibarščiai po 5,5 euro: klientai stebisi, o verslas skundžiasi neišgyvenantis