Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Prekiauja tik turginiai ir perekupai taip vadinami spekulentai ir kabina kvaliems miestiečiams makaronus neva jie ūkininkai.Kol nebus pagarbos tikram ūkininkui tai ponai valgysit atvežtinį maistą na žinoma jis yra valgomas .
Kada jie spėja auginti , jeigu stovi turgui nuo ryto iki vakaro kasdien . Ir dar spėja apsilankyti grožio salonų kad padaryti manikiūro , ir Spotlanda , kad apsirengti į Adidas .
Tikri ūkininkai ne pardavinėjo atvežtinių braškių , kol savo ne prinokę . Jie ne turi laiko ir teisės tuo užsiimti , reikia pirkti verslo liudijimą . O tame ir yra priežastis , kad ne pirkti verslo liudijimą ir kasos aparato , jie pridengia pažymą , kad turi ne apdirbtos žemės už 60 KM , o patys gyveną daugiabučio name . Reikia kad VMVT dažniau tikrino tokių pseudo ūkininkus . Ir reikia daugiau žmonių šviesti per valstybės informacijos kanalus . Reikia ir ūkininkams įvesti kasos aparatus . O kad žmonių ne apgaudinėja , reikia uždrausti įrodinėti kilmės šalis , reikia žinoti prekės savybės , o iš kur jis ne turi reikšmės . Mes turime įsipareigojimų ir prieš Europos sąjungos , o jų prekės ne reikia pardavinėti ? Ką tik subsidijos gauti iš ES ? Aišku reikia palaikyti tikrų Lietuvos ūkininkų , tik reikia žinoti kur jie !
Ar ta besipiktinanti pirkėja sovokia, kad daržovės ne fabrike su staklėmis gaminamos? Tai, kas sandėliuojasi iš praeitų metų derliaus - morkos, burokėliai, bulvės, kopūstai dar gali būti lietuviški. Bet šiuo metu švieži lietuviški pomidorai? Kad apgaudinėja - negerai, bet sveiko proto irgi reikia turėti.
Pirkėjai apgaudinėjami dėl „lietuviškų“ daržovių ir vaisių? Įspėja, ką reikėtų žinoti