Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
sutinku su "su" . Kolchozų gyvavimo pabaigoje tikrai siaubingi kiekiai pigių trąšų laukus buvo užteršę. Gandrai buvo beveik išnykę, o dabar - į valias jų. Mes gyvename priemiestyje - iš proto dėl to ką valgome neiname, bet mėsytę perkame pas vietinius kaimo gyventojus, turime savo kiaušinių tiekėją :), iš ūkininko perkame sūrį ir varškę. Obuoliai nuosavik, šiuo metu jau apvytę, bet pyragams dar tinka. Aplinkiniai miškai pilni grybų ir uogų - gyvenk... Suprantu, kad norint normaliau maitintis - reikia pavargti ir žmogui, gyvenančiam miesto centre, gal vienišam - to net nereikia. Tik nesupratau kodėl mano, kad vištą reikia virti 2-3 val. - tai jau ne mėsinė višta, o kiaušinių nededanti senutė...
Reikia 10 tūkstančių durniau nesugalvosi.........................................................................
gal aliejus iš Ukrainos ir kvepia, bet kas ten iš tikrųjų yra - jie ką žino? Atliko cheminius tyrimus? Čia jau į paranoją peraugo viskas. O jei paskaitytų spaudą 20 metų senumo - kaip tik mada buvo apie nitratus rašyti šuliniuose ir daržovėse, tai tikrai nekalbėtų kad sveikai maitinosi, kai laukai pesticidais ir labai pigiomis trąšomis tais laikais buvo laistomi be saiko.
Tai nelabai į žinovus panašūs...
nesveiki žmonės.
paranojikai
siulau jiems dar ora ekologiska pirkti, atvesiu skardinemis is misko, nebrangiai ;)

Skaitomiausios naujienos




Į viršų