Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
papietauti ar pavakarieniauti į mažus miestelius ar rajonų centrus. Ten yra tokių perliukų, kad VOV. Taigi didmiesčių restoranai tegul džiaugiasi patys su savim ir toliau dejuoja.
@Dabar madinga važiuoti
Aš durna namie nepagaminsiu kiaušais aplieto atseit karbonado su permirkusiom aliejuj bulvėm?
@Nafig?
Kai pamatai n.......k parasyta praeina noras skaityti .
anksčiau buvo 2 alternatyvos - gamintis namie pačiam arba eiti pas ką nors, kur nors. Dabar užsisako į namus. Jaunimas po kelis kartus per dieną užsisakinėja. O vyresni žmonės, kurie norėtų išeiti, nebeturi savo mėgstamų kavinių. Man 40+ , nė vienos mano pamėgtos kavinės Vilniuje nebėra. Visur "konceptualios" kavinės, kur atneša žolės stiebą lėkštėj su morka ir pašlakstyta šokolado padažu.
@visogero
Tai pusę pensijos padės. Kiūtokit savo bute ir nesivalkiokit seilę varvindami į tą patį kotletą, kur namie gausit.
@Vyresniem išeiti?
pensija Lietuvoj mokama nuo 60+ m.
Vyras klausia kito vyro - ar eisi žvejoti? Tas atsako - ne, neisiu, man žmona ir namie prisigerti leidžia
Toks pastebėjimas, sunkiausia tai Vilniaus ,,lupikams'', kažkaip nesigirdi, kad Lietuvos verslininkams sunku. Nors visur ir pvm toks pats, ir dujų ir elektros kainos vienodos. Aišku kai kubas vandens kainuoja apie 6 eurus, o jei žmogus paprašo euro kas eis į tokę ,,lupyklą'', suprantu, kad ir patiekalų kainodara sudaryta pagal tokį principą. Dėl algų mokėjimo irgi tegul neverkia, nes moka netoli minimumo vidurkio, kurį susirenka iš neapmokamų arbatpinigių. Bet Vilniaus ,,lupikai'' mėgsta dramą, jiems vis per mažai, tai per visas žiniasklaidos triūbina kokie jie nuskriausti, žinokite lietuviams irgi nėra lengviau, o lankytojų ir mažiau, ir biednesni, ir algas moka, ir mokesčius ir visa kita, bet taip kaip jūs netriedžia į miltus.
Kainos neadekvacios nors pinigų turiu pakankamai bet nemėgstu būt apgaudinėjamas todėl neinu įvrestoranus
norfos maistas nr1
namuose skaniau, sveikiau, geriau ir pigiau. O ten algų nemoka, žiurkės su taranonais virtuvėje laksto, padavėjai peršike. Neisiu.
Kilimas laukia...raudonas...
Čili pica atstovei galiu paaiškinti , kad padidėjusį PVM sumoka klientas, ne jie deda iš savo kišenės , tai nereikia vaidinti didvyrių lygioje vietoje .
Jus paziurekit i tuos restoranus ir ju algas ,ka jie kalba neidomu rekvizitus paziuri dirba du zmones alga 700 euru.O patiekalu kainos kosmines
Lietuviai vis rečiau išeina pavalgyti ne namuose: kainos – neadekvačios, laukia bankrotai ir atleidimai?