REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Elektroninių atsiskaitymų sistema Mokėjimai.lt pradėjo bendradarbiavimą su akcine bendrove Lietuvos paštu. Nuo šiol visuose „PayPost“ ir Lietuvos pašto skyriuose klientai gali grynaisiais pinigais sumokėti įmokas į Mokėjimai.lt sąskaitą. „Poreikis grynuosius pinigus paversti elektroniniais ir naudotis praplėstomis atsiskaitymo galimybėmis vis didėja. Daugeliu atvejų grynaisiais tiesiog negalima atsiskaityti, tai ypač aktualu kaimo vietovėse“, - sako elektroninių pinigų įstaigos licenciją Nr. 1 Lietuvoje turinčios bendrovės „EVP International“ generalinis direktorius Kostas Noreika. Ši bendrovė sukūrė ir administruoja sistemą Mokėjimai.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Visuose Lietuvos pašto skyriuose ir „PayPost“ kioskuose grynaisiais pinigais sumokėtomis įmokomis į Mokėjimai.lt sąskaitą galima padengti išlaidas elektroninėje erdvėje.

REKLAMA

Iki šiol sumokėti įmokas į Mokėjimai.lt sąskaitą grynaisiais buvo galima „Lietuvos spaudos“ kioskuose ir „R-Kiosk“ savitarnos parduotuvėlėse beveik 300 vietų visoje Lietuvoje. Prisidėjus Lietuvos pašto skyriams ir „PayPost“ kioskeliams, tokių vietų skaičius Lietuvoje jau viršija 1000.

Norėdamas sumokėti įmoką į Mokėjimai.lt sąskaitą, jos savininkas turi prisijungti prie sistemos, pasirinkti sąskaitos automatizuotą papildymą Lietuvos pašto skyriuje, „Lietuvos spaudos“ kioske arba „R-Kiosk“ parduotuvėlėje ir atsispausdinti sugeneruotą brūkšninį kodą. Jį pateikus grynųjų pinigų priėmimo vietoje, sistema žinos, į kokią sąskaitą pervesti pinigus.

REKLAMA
REKLAMA

„Ateityje elektroninių atsiskaitymų poreikis ir galimybės tik didės, todėl grynąsias pajamas gaunantiems žmonėms tokios paslaugos bus dar aktualesnės. Juolab, kad sistema padeda ir sutaupyti“, - sako K.Noreika. Paskaičiuota, kad per pastarąjį pusmetį Mokėjimai.lt savo klientams sutaupė daugiau nei du milijonus litų.

Mokėjimai.lt sąskaitos naudotojai gali ženkliai pigiau nei banke pervesti pinigus į užsienį, gauti juos į savo sąskaitą, nemokamai atsiskaityti su komunalinių paslaugų teikėjais, Valstybine mokesčių inspekcija ir SoDra. Taip pat galima rinkti įmokas, naudotis Rekomendacijų programa ir gauti premijas už rekomendacijas, susigrąžinti procentą nuo pirkinių internetu kainos, diegti į savo elektronines parduotuves šiuolaikinius atsiskaitymo sprendimus. Mokėjimai.lt naudotojų skaičius šiuo metu jau viršija 70 tūkst. Planuojama, kad per artimiausius mėnesius šis skaičius padidės kelis kartus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų