Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
LLRI ekspertams.Mano tyrimas rodo,kad Lietuvoje šėšėlinis verslas yra76 proсentai. Tai tie, kurie nesukuria jokio produkto tik taško mokesčių mokėtojų pinigus. Šėšėlinis verslas, kuris į ekonomiką įlieja neuždirbtų pajamų, tai gėjų,pilietinių institutų, feminisčių ir kitų darmajiedų fondai. Bažnyčia,kuri maitinama iš mokesčoių mokėtojų ir tikinčiųjų pinigų. Aškatalikas, kodėl mano mokesčiais remiamas islams?Ekspertai,ar esate kada nors savo rankomis padarę nors mažą darbelį?
23 metai sunkmetis ! UAB.LT
tai nieko nekeis lietuvoje nera ateities
ir vel pasaulio pabaiga.
Bet juokingiausia tai, kad tie ale verslininkai kurie negali ismoket didesnio menesinio atlygio gyvena prabangiame name vazineja su 2009-2010m atubomobiliais atostogos i egzotinius krastu o paskui pist ir neturim is ko kelt, tai nafik. Arba tegul juodais nebemoka tada bus gerai, ble debilai kad savo saliai pakenkt tik, o ka paskui sakys darbuotojai kurie gauna juodais kai ateis ju penisija ir gaus kokius 200 varganu litu ir paskui reks kur musu penisijos as tiek dirbau kelkit pensijas ir t.t. tai dabar galvot reikia kad juodais nemoketu ir tada bus toks jusu susiktos penisijos nafik!!!!
Klausykit laisvosios rinkos specai gal galit parasyt ka nors naujesnio negu grot ta pacia MMA pakelimo ir nedarbo didejimo dudele? ATLYGINIMA PAKELE IR DAR JI KELS, GALI VERSLININKAI KURIE NESUGEBA ISMOKETI PAPILDOMU 100 litu DARBUOTOJUI NUSIXUDYTI VA DABAR.
Pasirašykite peticiją už minimalaus darbo užmokesčio kėlimą kas 180 dienų adresu PETICIJA.TUT.LT nelikite abėjingi. jeigu surinksime dar 4000~ parašų, tai bus įgyvendinta, tai reiškia, kad 2018m mūsų ekonomika pasieks Vokietijos lygį, sekmės kovojant už geresnį gyvenimą ir už dvasinę ramybę geresniame gyvenime
@kocenko Peticiją galima būtų pasirašyti jeigu užtektų tik pavardės ir tel. nr. Nesuprantu, kokiu tikslu aš turiu rašyti savo asmens kodą.Kvepia nusikalstama veika.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų