REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Magiškąjį penktadienį“ įvyks „supermentalinė mutacija“

„Magiškąjį penktadienį“ įvyks „supermentalinė mutacija“

REKLAMA

Prieš šį penktadienį visas pasaulis pasinėręs į spekuliacijas apie magiškąją dienos datą, kurioje net šeši vienetai – 11.11.11 (2011 metų lapkričio 11). Žiniasklaida aptarinėja įvairias okultines pranašystes, susijusias su šiuo „superpalindromu“. Anot tų, kurie tiki skaičių derinių galia ir įtaka žmogaus gyvenimui, „magiškasis penktadienis“ gali atnešti sėkmę, laimę, turtus, jei tik tuo sugebėsi pasinaudoti. Kaip praneša italų laikraštis La Stampa, rytojaus diena turi ateiti su klestėjimo ir harmonijos ženklu, nes joje užfiksuotas svarbus okultinis pranešimas.

REKLAMA
REKLAMA

Numerologijos megėjai kalba apie „gydantį spindulį“, kuris pasieks žmoniją lapkričio 11 dieną. Kad būtų sukurtos tinkamiausios sąlygos pozityviam poveikiui, okultistai jau piešia magiškus ratus, organizuoja kitas įvairias procedūras, tokias kaip masinė meditacija. Mistiškai nusiteikę žmonės laukia „supermentalinės“ mutacijos, kuri turi tapti svarbiu globalios sąmonės, kuri yra vystymosi stadijoje, evoliucijos etapu.

REKLAMA

Magija labiau tiki moterys

Tuo tarpu netrūksta žmonių, kurie į tokias pranašystes žiūri skeptiškai. Jie atkreipia dėmesį į visai neseniai buvusias kitas „magiškąsias datas“ – 06.06.06 ar 07.07.07 – po kurių Žemės gyventojų gyvenimas niekaip nepasikeitė.

Rusijoje buvo įvykdyta apklausa, kuria buvo pasidomėta požiūriu į artėjančią „magišką datą“. 71 procentas apklaustųjų apskritai niekaip nereaguoja į šį faktą. Vienareikšmiškai skaičių magišku poveikiu tiki vos 3 procentai, dar 17 procentų „labiau tiki, nei ne“. Taip pat paaiškėjo, kad moterys yra labiau linkusios tikėti skaičių magija už vyrus.

REKLAMA
REKLAMA

Numerologija

Numerologija, kaip mistinių ryšių tarp skaičių sistema, gimė dar senovėje (kalbama apie Babiloną, Egiptą, Graikiją, Romą, Indiją). Numerologai analizuoja skaičių derinius ir bando spėti ateitį.

Numerologai skaičius ir jų derinius skirsto į laimingus ir nelaimingus. Du vienetai skaičiuje 11 reprezentuoja itin galingą kombinaciją. Anot numerologų, vienetų pora reiškia dvasinio ir materialaus pasaulio balansą, praneša Newsru.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų