Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Rusija visais laikasi kariavo ir plėšikavo kaimyninėse valstybėse, tai jų kraujyje. Jie niekada negyvens geriau nei vakarai, gal tik didmiesčiuose, o Rusijos pakraščiuose dar sovietmetis. Jie visą savo pelną už parduotus išteklius išleidžia savo didybės demonstravimui arba išsidalina išrinktieji. Jiems savo didybę ir gerovę supranta tik teritorijos dydžiais ir sportiniais pasiekimais. Čia jie didžiausi ir geriausi. Jiems nerūpi Rusijos problemos, eilinių Rusijos piliečių gyvenimas ir ateitis. O kam ? Juk žmonių Rusijoje daug, tegul kariauja, turės ką veikti.
Rusai, pas save pirmiausiai normalų gyvenimo lygį pasiekite ir nebereikės savo rusų "ginti" kitose valstybėse - jie patys į Rusija veržis grįžti.
Amen
š... tas Putinas ir jo kuriama Rossija - galiausiai tampa viso demokratinio pasaulio pasmerktu Mordoru - orkų ir goblinų valdoma valstybe... manau, tokios a la 'valstybės' išvis būti neturėtų
Putinas - Dalbajobas - iš didžiosios raidės.
ATSIPEIKĖKIT VISI....,jeigu ne V. PUTINAS,senai būtų į vykęs vėl PASAULINIS KARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nieko ,beveik daugiau ir negalima prideti,viskas pasakyta tiesa ir apie Putina ir apie jo sali ,tai banditu valstybe,su kuria turi labai rimtai kovoti visas likes pasaulis . Banditai niekuomet neprognozuojami ,jie elgiasi ne pagal standartus kurie yra nusistoveje pasaulyje . Turime buti labai budrus ,ir niekuomet jais nepasitiketi ,kad ir ka jie sakytu ,ta patirtis jau yra susiformavusi simtmeciais . Gail geru ir teisingu rusu...
Aš pats nieko negaliu galvoti, tik apie Ukrainą.

Jau rusų tankai ten. Ne, dar ne. Jau rusai šaudo per sieną. Ne, dar ne. Jau mes kariaujame prieš Rusiją. Ne, dar ne. Jau rusai valgo krokodilus Kuboje. Ne, dar ne. Jau mes lipam ant tanko. Ne, dar ne. Mus ten tik už rankų užtraukia, pavežioja ir paleidžia. Jau nupirkome šovinių už du procentus bendrojo nacionalinio produkto. Ne, dar ne.

Labai įdomu.

Daugiau apie tai - surašant Google paieškoje: mokslas-studijos-ekonomika.
tu gal ir jausk tą pagarbą, o agresoriui ir okupantui niekas pagarbos nejaus. Rusija turi visus resursus būti tikrai galingiausia pasaulio valstybe, su jos teritorija, naudingais ištekliais be ekonominiu potencialu gali būti galingesnė už JAV ir Kiniją kartu sudėjus, bet vietoj to, ji renkasi karinę agresiją, kas ir stato didžiąją dalį pasaulio prieš ją. gerbtų kaimynus, gerbtų mažas valstybes, o ne nuolat gąsdintų ir neprovokuotų ir požiūris į ją būtų visai kitoks, bet kadangi sėdi gauja įsitvėrusi valdžią kaip senovės istorijoje, tai ir mulkina liaudį kvailais triukais, kaip laikinais užkariavimais, ką vėliau pati liaudis turės sumokėti ir propagandą, kad štai visas pasaulis prieš mus, o jūs didieji rusai eikit ir kovokit, nors, kad patys ir padarė tokį požiūrį į save tai nėra svarbu. kai Gorbačiovas ir Jelcinas pradėjo eiti normaliu demokratijos keliu tai ir visas pasaulis su Rusija pradėjo kalbėtis, o kas dabar?, sankcijos po sankcijų. gaila man eilinių rusų. norima parodyti, jog Europa ir visas vakarų pasaulis yra blogis, bet pati Rusijos grietinėlė kuo puikiausiai tuo naudojasi, gyvena Anglijoje, pinigus laiko Austrijoje ir Šveicarijoje, įmones perka JAV. tai kodėl viso to nedaro savo Rusijoje?, nes žino, kad prie tokios valdžios jie gali greitai nieko neturėti. liūdniausia, kad visa šita krizė gali tikrai išaugti į trečiąjį pasaulinį karą. Ukrainoje karas, Izraelis su Palestina apsikeičia raketomis, Sirijoje ir Irake kuriasi Islamo valstybė, Kinija reiškia pretenzijas į salas. dar betrūksta, kad Kinija pareikštų pretenzijas į Sibirą. kitaip tariant labiausiai gaila mūsų paprastų žmonių, nes tokie kaip mes žūsime potencialiai iškilsiančiam kare. o ne ta grietinėlė, kuri tai kursto. šioje situacijoje turėtų sukilti paprasti Rusijos žmonės su policija ir kariuomene, taip, kaip Ukrainoje ir būtų ramu. pamatytų kaip iš tikro gyvena Putinas su savo gauja, tai žmonės patys save kaltintų, jog anksčiau jo nenuvertė ir leidosi išnaudojami. ne veltui yra pasakyta, jog tauta, kuri yra labiausiai nukentėjusi nuo komunistinio tipo valdymo ir jo tipo valdovų yra pati Rusija. bet kai akys ir ausys užpiltos jie veikiau šoks su šakėm prieš tanką negu prieš Putiną.
Sėkmės.
Nerandu originalaus straipsnio, būtų įdomu paskaityti. O šia akimirką galiu manyti tik tai, jog šis straipsins yra graži antipropoganda prieš Rusija, už kurią "kažkas" sumokėjo nemažus pinigus. Vardan žodžio laisvės, įsitikinkite, jog šaltiniai nepadirbti ir tada skelbkite panašaus turinio info. Prasidėjus III pasauliniui (kuris jau vyksta ekonominiam lygyje), bet kokiu atveju pizda Lietuvėliai, ir nei NT nei JAV neišgelbės mūsų užpakaliukų. Taigi, jauskite šiek tiek pagarbos tokiai kaimynei kaip Rusiją.
@Tomas Pasakyk man:Ar banditui galima jausti pagarba?Tai dabar,pagal tave,visi nuleiskim galvas,klusniai pripazinkim Rusijos galybe ir.....tada belieka tarnauti jai..... Kazkaip pas tave tarno mentalitetu dvokia....
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų