REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jonas Valančiūnas vos per kelis mėnesius praleistus Memfyje tapo tikru „Grizzlies“ komandos numylėtiniu.

Jonas Valančiūnas vos per kelis mėnesius praleistus Memfyje tapo tikru „Grizzlies“ komandos numylėtiniu.

REKLAMA

Tą tik dar kartą patvirtina buvusio „Grizzlies“ komandos krepšinio operacijų prezidento Chriso Wallace‘o žodžiai apie 26-erių metų lietuvį.

„Apie Joną galiu pasakyti tiek, kad jis atliko puikų darbą. Jis yra tikras Memfio grizlis. Mūsų gerbėjai ir mes jį mylime. Mums patiktų toliau dirbti kartu. Tiesa, Jonas pats turi galimybę nutraukti kontraktą ir jis apsispręs iki gegužės vidurio. Tačiau aš žinau, kad jam čia patinka“, - sakė Ch.Wallace‘as.

Įdomu, kad praėjus vos kelioms valandoms po šių amerikiečio žodžių, jis buvo pažemintas pareigose iki klubo skauto, o komandos vyriausiasis treneris J.B.Bickerstaffas apskritai neteko darbo komandoje.

J. Valančiūno sutartis su „Grizzlies“ galioja iki kito sezono pabaigos, tačiau uteniškis turi galimybę jau šią vasarą nutraukti 17 mln. vertės kontraktą.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, Memfio komandos analitikai spėja, kad jeigu lietuvis nutrauks kontraktą, komanda jam iškart pasiūlys naują sutartį.

Pats JV šią savaitę dalyvaudamas Chriso Vernono pokalbių laidoje užsiminė, kad sutiktų Memfyje praleisti daugiau laiko.

REKLAMA

„Norėčiau ilgalaikės sutarties. Manau, kad kiekvienas žaidėjas nori ilgiau įsikurti vienoje vietoje, būti dalimi didesnio paveikslo. Noriu įsikurti ilgiau, turėti ilgalaikį planą. Mes galime nuveikti didelį darbą.

Memfis yra mano pasirinkimų viršuje. Treneris parodė man pasitikėjimą. Mike’as Conley yra puikus įžaidėjas ir žaidimas su juo suteikė labai daug patirties“, – sakė lietuvis.

Memfyje J.Valančiūnas spėjo sužaisti 19 rungtynių, per kurias rinko 19,9 taško ir 10,7 atkovoto kamuolio.

Vis tik sezono pabaigoje jį pristabdė antro laipsnio čiurnos patempimas ir lietuvis buvo priverstas praleisti paskutines penkias „Grizzlies“ akistatas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų