REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

32 metų 207 cm ūgio Marijoną Petravičių toliau persekioja rimtos sveikatos problemos. Vos mėnesį Maskvos srities „Chimki“ komandos nariu pabuvęs aukštaūgis priverstas vėl kuriam laikui pamiršti krepšinį.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip oficialiam Rusijos klubo tinklalapiui teigė direktorius Viktoras Byčkovas, vidurio puolėjas turi rimtų sveikatos problemų, dėl kurių jis šiuo metu negali rungtyniauti ir grįžęs į Lietuvą tęsia gydymą.

REKLAMA

Gruodį „centras“ sukirto rankomis su Mariupolio „Azovmaš“, bet vilkėdamas Ukrainos komandos marškinėlius ant parketo taip ir nepasirodė. Rimo Kurtinaičio vadovaujamoje komandoje M. Petravičius žaidė dvikovoje su Krasnojarsko „Jenisej“ ir per 5 minutes pelnė 2 taškus.

Priminsime, kad „centras“ buvo priverstas atitolti nuo krepšinio Lietuvoje vykusio Europos čempionato metu, kuomet jam buvo nustatyta sunki ir itin reta liga – plaučių mikroembolija.

Praėjusį sezoną Eurolygoje M. Petravičius pelnydavo po 8,2 taško ir atkovodavo po 3,2 atšokusio kamuolio. Italijos lygoje jis rinkdavo po 3,2 taško bei atkovodavo po 2,1 kamuolio.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų